2018 m. sausio 30 d., antradienis

Kaip sujungti laidus jungiklyje

Ypatingų reikalavimų laidų pravedimui, rozečių ir jungiklių vietos parinkimui nėra. Vėliau bus sunkiau sujungti mechanizmus ir pritaikyti apvadus. Nuo potinkinėje įtaiso dėžutėje esančio trigyslio jungiklio laido nuimamas išorinis. Belieka sujungti tarpusavyje laidus atsišakojimo dėžutėje: jėgos kabelį, . Is jungiklio (1) istrauki abu laidus ir sujungi tarpusavy,o is(2)isimi viena laida,o kita.


Kaip sujungti laidus jungiklyje

Nulis keliauja i TIESIAI i lempa (faze nukertama jungiklyje ). Du jungtukai vienai lemputei? Daugiau rezultatų iš banga. Kaip teisingai sumontuoti jungiklius ir elektros lizdus. Jungiklio montavimo klaidos.


Todėl, jei tinkavimo metu instaliacinės dėžutės tarpusavyje buvo sujungtos netiksliai ir buvo neišlaikytas. Montuojant jungiklį pirmiausia reikia nuimti išorinį laido apvalkalą nuo potinkinėje . Tarp savęs abu perjungikliai sujungti dvigysliu laidu. Ranka visada pririšta raišteliu prie jungiklių , paprasčiausiai sumontuoti.


Meistras Juozas rodo kaip jau esančioje grandinėje sumontuoti vieno klavišo jungiklį. Norėdami sujungti dvigubą jungiklį dviem lemputėms, pirmiausia turite . Jeigu butas senas, tuomet jame turetu buti paskirstymo dezuciu, o jungiklyje turetu buti tik du komutuojami laidai - pastovi faze, ateinanti is . JUNGIKLIŲ PRIJUNGIMO SCHEMOS. L – „fazės“ laidas N – „nulio“ laidas. Grandinėje grandinės perjungiklis yra sujungtas tarp įprastinių . Pirmiausia sienose norimose vietose įtvirtinamos jungiklių.


Cia kiek supratau laidu trukumas kad pajungt nuo jungiklio nori? Ar kad rozete veiktu kai jungiklis ijungtas? Nes jei nori rozetes kuri veiktu tik . Raktai turi būti sujungti vienas su kitu ant plokštės, kuri yra . Trumpai tariant, yra keletas būdų, kaip jį sujungti , ir parodysime, kaip juos visus daryti toliau.


Pažiūrėkite šviesos jungiklio laidų konfigūraciją. Blogi kontaktai, nėra tvarkingai sujungti laidai. Kadangi jungiklių sistema turi variantus: ir fazė - lempa dega, ir - lempa nedega, . Kokį laido ilgį nuvalyti, aiškiai rodo skaičius jungiklio mechanizmo.


Automatinių jungiklių montavimas vietoje seno tipo saugiklių, vnt. Laidų tiesimas elektrotechniniuose vamzdžiuose, m, 2. Trūksta: sujungti Kaip prijungti šviestuvą prie dviejų mygtukų jungiklio. Skydelių, rozečių, jungiklių ir skirstomųjų ir galinių dėžučių vietų nužymėjimas. TT sistemoje vartotojų įvadinių spintų laidūs korpusai turi būti sujungti su . Visi įprasti jungiklių tipai yra skirtingų stilių, pavyzdžiui, perjungimo, rokerio,.


Kaip sujungti laidus jungiklyje

Tačiau kartais galite matyti baltuosius laidus prie jungiklio , ir tai yra tada, kai jis . Atkreipkite dėmesį, kad niekada negalima sujungti laidų , todėl jie turi būti. Dirbdami su elektra žinome visų laidų paskirtį ir žymėjimų reikšmes, tuo tarpu kitiems ne.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai