2018 m. sausio 12 d., penktadienis

Samsung s6 edge stiklo keitimas

Samsung s6 edge stiklo keitimas

Atliktiems remonto darbams ir pakeistai . Apsauginio stikliuko klijavimas, nuo €. Tik ekrano stikliuko keitimas (Jei vidinis LCD sveikas), €. Telefono ekrano stikliuko keitimas Krovimo lizdo remontas ir . Mes atstatysime garantines įrenginio sąlygas! Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje profesionaliai. Kameros stikliuko keitimas , 2EUR. Ištobulinta technologija ir Edge stikliuko keitimo naujiena! Atliekame ir kitus remonto darbus.


Samsung s6 edge stiklo keitimas

Samsung AA320F, Garsiakalbis, 15€. Nemokama gedimo diagnostika. A- k7djYlzYw , Algirdo g. Telefono stiklo keitimas kaune - iScreen telefonų remontas , telefono ekrano keitimas kaune, Visos telefono.


Huawei Mate ekrano ir liečiamo stiklo keitimas (Auksinis). Smart Master internetinėje svetainėje pateikiama jau su . Greitas ir patikimas telefonų,planšečių taisymas, stiklų keitimas. Bendradarbiaujame su mobiliosios įrangos gamintojais ar . Sveiki, na greičiausiai reikalingas telefono ekrano keitimas. Siūlome ypač platų mobiliųjų įrenginių priedų ir aksesuarų pasirinkimą naujiems ir rečiau naudojamiems įrenginiams. Patraukli nuolaidų sistema.


Samsung s6 edge stiklo keitimas

Galinės kameros keitimas , 16€. Garso reguliavimo mygtukų keitimas , 16€. Ekrano keitimas kai LCD be pažeidimų.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai