2018 m. sausio 26 d., penktadienis

Metalinio kamino izoliavimas

Naudojant krosnelę kitokiu tikslu, negu nurodyta šioje instrukcijoje , garantija. Esant pakankamai kamino traukai, židinį galima pajungti per mūrinę (koklinę). Jums lieka tik pajungti katilą, židinį ar krosnelę. Būtina besąlygiškai laikytis montavimo instrukcijoje nurodytų reikalavimų.


Krosnelės , krosnys ir židiniai aukšto energinio efektyvumo namams.

Prekyba, konsultacijos, pajungimas, garantija ir servisas. Gausus aksesuarų pasirinkimas. Tokiu atveju reikia skubiai gesinti ugnį pakuroje, uždaryti židinio ar krosnelės dureles ir. Prieš montuojant ir eksploatuojant krosnį, būtinai susipažinkite su šia. Rotorinis kaminų valymo šepetys TORNADO veikia sujungiant kamino.


Minimalūs krosneles atstumai planuojant patalpos įrengimą. Kaminų jungtys, dalis, indėklai ir patys kaminai.

W mikrobangų krosnelės galios. Užeikite ir vienoje vietoje išsirinkite visas reikalingas prekes kaminui įrengti – greita ir patogu! Krepšelyje nėra produktų. Jei mikrobangų krosnelės remonto darbus atliks ne “Miele” įgalio-. Jøtul F 3“ yra padengta dramblio kaulo spalvos emaliu.


Neįmanoma sumontuoti židinio viename kambario gale, jei kaminas yra kitame - tiesiog nebus . Montavimo instrukcija. Garantija montuojant Tolvita meistrams . Kamino pajungimas iš viršaus, kaminas bus pakabinamas dvisienis tik iki pirmo ll. Todėl, kiekvienais metais prieš valant kaminą, reikės išimti iš židinio ar . Išskirtinio dizaino židiniai už itin protinga kaina. Jeigu Jums reikalinga židinių , krosnelių įrengimo, remonto paslauga - pateikite savo.


Ketinės krosnelės pajungimas prie kamino. Kamino dekoratyvinis žiedas krosnelių ir židinių pajungimui. Vamzdžių jungtis su kondensato žiedu Ø1mm.


Kamino pasirinkimas yra toks pats svarbus dalykas kaip krosnies ar židinio įdėklo pasirinkimas.

Atkreipkite dėmesį, kaip sandarinamoji skarda sujungia. Kaminas ir dūmtraukis – šiais dviem žodžiais apibūdinamas tas pat objektas. Erdvėje jie užima mažiau vietos, nes tvirtinami krosnelės ar židinio viršuje. Dūmtraukiai židiniams ir krosnelėms. Ovalūs įdėklai į kaminus.


Tvirtinimo ir sandarinimo detalės. Didmeninė ir mažmeninė prekyba. Jų sujungimui siūlome įvairių rūšių alkūnes su pravala arba sklende, taip pat . Perkant SCHIEDEL kaminą detalią montavimo instrukciją gausite kartu su montavimo paketu. Sėkmingo SCHIEDEL kaminų montavimo Jums linki UAB kolektyvas.


ASTRA granulinės krosnelės. AB Mašinų gamykla Astra - viena iš. Profesionaliai montuojame židinius , krosneles ir kaminus. ELEKTRINIŲ PIRTIES NM KROSNELIŲ DUOMENYS. Techninis pasas, montavimo ir naudojimo instrukcija.


Viena iš dažniausiai pasitaikančių užduočių – katilo prijungimas prie kamino. Dūmsiurbės, ventiliatoriai, stogeliai, kaminų gaubtai. Naudojama židinių , krosnelių, ir kitų kieto kuro įrenginių prijungimui prie dūmtraukių sistemos.


Sujungimas buvo nesandarus, todėl dūmai pakliūdavo šalia įdėklo. Kadangi iš katilo išeinantys karštieji srautai kyla į viršų, negalima daryti alkūnės,. Elektrinės pirties krosnies ir daviklio montavimo instrukcija.


Sureguliuokite reguliuojamų kojelių aukštį, užpakalinė krosnelės dalis turi būti atremta prie. Atsiradus nesklandumams krosnelės montavimo ar naudojimo metu,. KETINĖS KROSNELĖS EKSPLOATACIJOS INSTRUKCIJA. Pakankamas oro kiekis yra . Būtinai perskaitykite šią naudojimo ir montavimo instrukciją prieš statydami, instaliuodami ir naudodami.


Indų pasirinkimas mikrobangų krosnelės režimui. Saunos elektrinės krosnelės instaliavimo ir naudojimo instrukcija. EN Technical certificate.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai