2018 m. sausio 8 d., pirmadienis

Buitines technikos gamintoja s

Buitines technikos gamintoja s

Mąstau ekologiškai – gyvuoju! Rūpinkimės savo aplinka ir atiduokime nebenaudojamus elektronikos prietaisus perdirbimui. Pasinaudokite nemokama seno . Remontuoju buitinę techniką ,atvykstu į namus,kaimus Utenos raj. Parduoda įmontuojamą viryklę su orkaite Ardo. Meistras pataria, kaip ir prižiūrėti ir rinktis buitinę techniką (63).


Buitines technikos gamintoja s

Namuose jau senokai stovi neveikiantis šaldytuvas ar televizorius? Atneškite jį į vieną iš TOP CENTRO parduotuvių ir mes pasirūpinsime Jūsų sena buitine. Suteikiama garantija buitiniai technikai nuo 12mėn.


Tai puikus būdas neišsiskirti iš esamo interjero virtuvėje. Butas pilnai įrengtas, parduodamas kartu su visais baldais ir buitine technika. Vandenyje ismaisome miltus. BO75SYĮmontuojama orkaitė Galima rinktis iš šių spalvų: AdaptTech . Pilnai montuojama 60cm indaplovė miele.


No photo description available. Buitinė technika ir vaizdo technika. Taikome nuolaidas, prekes atvežame į namus. ELECTROLUX, BOSCH, SIEMENS ir kitų gamintojų buitine technika : šaldytuvais, šaldikliais, skalbimo mašinomis, . VarioSpeedPlus, Intensyvi zona, . Tai specializacija, kurioje pateikiamos įmonės, kurių pagrindinė veiklos sritis yra naudota buitinė technika. Prekiaujame nauja ir nauja su išorės defektais nukainota buitine technika.


BUITENĖ – sėkmingai Lietuvoje dirbanti bendrovė, kurios centras yra Vilniuje. Platus ir kokybiškų buitinių prekių asortimentas, palankiausios išsimokėjimo . GARANTIJAGamintojas LIEBHERRTipas Įmontuojamas šaldytuvasBendri duomenysGarantij. Peržiūrėti skelbimą - Elektrinė įmontuojama kaitlentè ir orkaitė. Viryklę BEKO (dujinė, degiklių, el. orkaitė, naudota , Eur).


Naudota montuojama kaitlente ir orkaite-. Siūlo Indaplovę BOSCH ( įmontuojama , naudota , 1Eur). Svarstantiems, ar gera įmontuojama buitinė technika Whirpool, Hansa, Hoover, atsiliepimai ir patraukli gaminių kaina padės priimti galutinį sprendimą. Džiovyklė BEKO sensor drying 600x850x520mm, naudota. Nauja, naudota , su transportavimo defektais buitinė technika.


Televizorių, monitorių remontas. Akailita, UAB veikla - naujos, naudotos buitinės technikos prekyba, naujos. Nereikia pamiršti, kad apskritai dabar visa buitinė technika yra sukurta . UAB „MIELETEKA“ pagrindinė veikla yra prekyba buitine technika ir buitinės technikos taisymo paslaugos. Dujinės viryklės gali būti stacionarios arba įmontuojamos į baldus.


Buitines technikos gamintoja s

Stacionari dujinė viryklė – puikus pasirinkimas norint pakeisti seną susidėvėjusią buitinę.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai