2018 m. sausio 21 d., sekmadienis

Iki kortele

Kas savaitę IKI, IKI EXPRESS parduotuvėse rasite atnaujintą kortelės ženklu pažymėtų prekių asortimentą, kuriam taikomos nuolaidos. Informacija apie kortelės. IKI dovanų kortelė – kur kas daugiau nei praktiška dovana! Dovanokite staigmeną, kurioje telpa visi Jūsų kolegų, draugų, artimųjų ar antrų pusių norai.


IKI socialinė kortelė – tai galimybė kompensacijas ir pašalpas pervesti į kortelę , kuria negalima pirkti tabako gaminių ir alkoholio.

Gaukite mokėjimo ir lojalumo kortelę „SEB Mylimiausia MasterCard“. TOP picoms iki - nuolaida! Per pusę pigiau ir dvigubai skaniau!


Prie Circle K EXTRA club lojalumo programos galite prisiregistruoti mūsų partnerio IKI nuolaidų kortele IKI Premija. Sėkmingai užbaigę registraciją, galėsite . IKI skelbia: atkeliavo „Auksinės valandos“ – procentų nuolaida su kortele „IKI Premija Senjorams“ galioja kiekvieną dieną. Tai lojalumo kortelė , su kuria galite gauti įvairiausių naudų pirkdami SENUKŲ ir lojalumo programos MYLIMIAUSIA partnerių prekybos vietose.

Tai išskirtinė kortelė , kuri Jums kasdien bus mylimiausia apsiperkant skirtingų partnerių prekybos vietose. Turėsite tik vieną kortelę , tačiau ji suteiks tiek . Tai prestižinė tarptautinė mokėjimo kortelė , kuri Jums suteikto kredito limito ribose leis patogiai ir saugiai atsiskaityti už prekes ir paslaugas Lietuvoje bei . Jūs galite pasitikrinti savo NORFA nuolaidų kortelės suvestinę: matyti, kiek NORFOS eurų esate sukaupę, kada ir kokioje parduotuvėje naudojotės nuolaidų. EUROVAISTINĖS KORTELĖ DIDESNĖ NAUDA. Klasikinei ir Auksinei kredito kortelei nebus taikomas išdavimo mokestis ir nereikės mokėti mėnesinio kortelės administravimo mokesčio . Jei turite visą gausybę lojalumo kortelių , greitai piniginėje turėtų padaugėti laisvos vietos – būtent šių plastikinių kortelių ketina atsisakyti . Naudok telefoną kaip „Mano Rimi“ kortelę parduotuvėje – daugiau vietos piniginėje! Android įrenginiuose su bekontakte NFC funkcija arba skenuojant QR kodą.


Dantų gydymo išlaidos pateikus Europos sveikatos draudimo kortelę nepadengiamos, išskyrus nelaimės atveju, rimtos kramtomosios sistemos ligos arba bet . Jeigu užsisakote kredito kortelę ir bankas priims teigiamą sprendimą dėl kredito limito suteikimo, jūs gausite standartinę informaciją apie vartojimo kreditą, . Nustatykite limitus, gaukite įspėjimus SMS ir el. Prekybos ir pramogų centro OZAS klientų superkortelė - tai išskirtinė lojalumo programa. Naudodamiesi kortele sutaupysite, gausite nuolaidas ir Jums skirtus . VIP kortelė “ yra PINS išduota Programos VIP nario kortelė su Nario numeriu, leidžiančiu gauti PINS ir kaip papildomomis privilegijomis .

Daugiau kaip 1nuolaidų PLC MEGA parduotuvėse, pramogų ir paslaugų vietose! MEGOS nuolaidų kortelės gavimo taisyklės: Visi pirkėjai . Pirkėjai nuo šiol gali įsigyti 1 ir eurų vertės dovanų korteles , kuriomis bus galima atsiskaityti už prekes bet kurioje „Lidl“ parduotuvėje visoje Lietuvoje. Gausi šeima – tai tokia šeima, kurioje auga ir daugiau vaikų, . Dažniausiai užduodami klausimai apie mokėjimo korteles.


Jeigu šie reikalavimai . Kortelė galioja mėnesių. Kokie galimi mokėjimo būdai? Už paslaugas galima atsiskaityti VISA bei Mastercard kortelėmis. Pridėdami kortelės duomenis, įsitikinkite, jog įjungti . BSA pradėjo išdavinėti pastolių surinkėjo korteles ( pastolių surinkėjo pažymėjimus).


Kiekviena kortelė turi savo unikalų numerį. Huracán Coffee ir „Šviežia Kava nuolaidų kortelių taisyklės. Ar žinote parduotuves, kurios taiko net kaupimą visoms prekėms? LIVIN lojalumo kortelę turėti verta! Privalumai ▻ Kaupkite net nuo . BENU vaistinėje su Kliento kortele dar geresni pasiūlymai.


Douglas kortelės privilegijos tapo dar patrauklesnės ir naudingesnės Jums. Pakaitinę kortelę gali užsisakyti iki kortelės galiojimo pabaigos likus ne daugiau nei 28 . Nuolaidų kortelė – tai Charlie pizza, Katpėdėlė, Carskoje selo, La Crepe restoranų tinklo lankytojams skirta kortelė , . VIENA KORTELĖ - KETURGUBA NAUDA.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai