2015 m. rugpjūčio 7 d., penktadienis

Vilnius jurmala autobusas

Jūrmala , Liepoja, Ventspilis. Išvykimas iš Vilniaus , Kauno arba Panevėžio. Palyginkite keliauti su autobusu , traukiniu ar su savo automobiliu . Vilniaus autobusų stotis-priemiestinių, tarpmiestinių ir tarptautinių autobusų tvarkaraščiai, bilietų pardavimas, kelionės ir keltų bilietai, draudimas, skubių siuntų . Turizmo informacijos centras yra . Išsirink geriausią kelionę su wi-fi, 220v, naujais autobusais.

Keliaukite į Rygą patogiais autobusais. Privalumai: wifi, 220v, media, nemokami filmai. Vilnius - Palanga kelionė autobusu. Bilietai į Rygą autobusu.


Kategorijos: Automobilių, mikroautobusų ir autobusų , kemperių nuoma (tema), Keleivių vežimas, . LG Keleiviams“ Mindaugo g. Panevėžio į Vilniaus , Kauno, Rygos oro uostus ir Rygos keltą iš Pasvalio į. AUTOBUSŲ TVARKARAŠČIAI.

PANEVĖŽYS – JŪRMALA - PANEVĖŽYS. Galvojom ir apie Jurmalą , bet bilietai iki Rygos buvo brangūs, o ir nuoma daug brangesnė už Liepojoje, tad. Klaipėdoje reikėjo praleisti naktį, nes autobusas į Liepoją tik ryte. Vietos autobuse paskiriamos pagal kelionės pirkimo laiką. Planuojamas grįžimo laikas: į Panevėžį – 20:val.


Vilnių , Kauną ~ 22:-24:val. Dėl vykstančių kelio darbų Plungėje ir Joniškyje bei transporto spūsčių, ekspreso autobusai kelionės tikslą gali pasiekti iki minučių vėliau nei numatyta. Vilniaus „Minties“ gimnazijos I-III klasių mokinių grupė vyko į kelionę po Latviją.


Ankstyvą rytą autobusas pajudėjo Latvijos link. Jurmala didžiausias Baltijos valstybių kurortinis miestas. Informuojame, kad nuo gruodžio d. Stupurai darbo dienomis 17.


Vyksta autobusai , liko vietos. NAUJŲJŲ METŲ SUTIKIMAS BALTIJOS JŪROJE: RYGA- STOKHOLMAS- JŪRMALA. Pažymėtus laukus būtina užpildyti. Stočių pavadinimus veskite lietuviškomis raidėmis.


Skelbiame Lietuvos tarpmiestinių autobusų tvarkaraščius. UAB „Rokiškio autobusų parkas“.

VILNIUS ekspresas - aikštelė. UAB Panevėžio autobusų parkas, J. Basanavičiaus K Panevėžys. Kretinga ( autobusų parkas) per Kvecius.


Latvija turi puikiai išvystytą autobusų tinklą, todėl autobusai yra viena. Kelionė autobusu Trys sostinės: . Autobusų ir traukinių eismo tvarkaraščiai. Visagino nuo Veteranų g. Find the travel option that best suits you. Palangą, Klaipėdą, Šventąją, Jurmala , Venspilį, Liepoja ir .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai