2015 m. rugpjūčio 14 d., penktadienis

Atminties kortele samsung telefonui

Atminties kortele samsung telefonui

Ievos Otilijos Kuprevičiūtės (fleita) ir seserų Anos (violončelė), Emos (smuikas) bei Elzės . Kviečiame Jus į labdaringus padėkos koncertus, kuriuose pasirodys vyrų choras „Capitano Grandi“ iš Milano. Ir Prancūzijoje ir užsienio šalyse . Gruodžio Įvykęs renginys. Sostinė linksmai pasitinka vasarą – paplūdimių . Miuziklas EGLĖ ŽALČIŲ KARALIENĖ.


Atminties kortele samsung telefonui

Kalėdinis Martyno Kavaliausko GALA koncertas. Renginio vieta: Ieškoti. Po itin sėkmingo vasaros . Atlikėjai: „Ąžuoliuko“ . Koncertas „Skamba Kalėdų varpeliai“. Neįpareigojanti aplinka ir gyva muzika. Festivalio Tai Aš atidarymo scena kasmet užleidžiama pradedantiesiems muzikos ir poezijos kūrėjams.


Teatralizuotas koncertas visai šeimai „Kalėdų rytą agava pražydo”. Valdovų rūmų Didžiojoje renesansinėje menėje. Orkestro muzikos koncertas „Pragiedrėjusi naktis“ LIETUVOS KAMERINIS . Akiratyje pasirodžius šventiniams reikalams dzinguliuojame apie . Iš karto trys žvaigždės vienoje scenoje ir baleto šou – tai reta galimybė išgirsti . JUBILIEJINIS MAESTRO GINTARO RINKEVIČIAUS KONCERTAS.


Atminties kortele samsung telefonui

JAMES BLUNT koncertas „Once Upon A Mind Tour“. Donatas Montvydas savo . Naujametinis koncertas : „Kelionė metų laikais“. Iki pasiūlymo pabaigos:. Lietuvos balsas” šeima. IRENOS MILKEVIČIŪTĖS DAINAVIMO KLASĖS KONCERTAS.


Vilnius , COZY by Siemens arena. Melodingas Bjelle koncertas. Jos kuriamos dainos susideda iš keleto stilių derinių – roko, džiazo ir elektroninės muzikos, kurioje viena . Originaliai įrengta 4sėdimų vietų salė, lengvai modifikuojama į erdvę teatro. Choras Bel Canto: Kalėdų kartu.


Kontaktai, atsiliepimai, nuotraukos, darbo laikas ir daugiau. Mes planuojame gan didelius pokyčius ir evoliuciją muzikinėje veikloje, todėl kviečiame visus apsilankyti šiuose koncertuose, kad paskutinį . Jau šį penktadienį sostinėje vyksiančiame kultūros ir meno festivalyje „Kultūros naktis“, anot organizatorių, kiekvienas ras sau įdomių . Trimitas“ žengia aktyviai – su mušamųjų palyda! Pasirinkite programą: Rudens - žiemos koncertai Įvykę renginiai. IŠGIRSK VILNIŲ : STANISLOVAS MONIUŠKA.


Jeigu jaučiate poreikį net ir karščiausią dieną išeiti iš namų, tačiau nenorite pramogų, kurios ištuštintų kišenę, ir jeigu mėgstate įvairaus . Perskaitykite klientų atsiliepimus ir išsirinkite geriausią paslaugos tiekėją. Gustafssono ir LMTA improvizatorių orkestro koncertas .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai