2015 m. rugpjūčio 24 d., pirmadienis

Dulkiu siurbliai viesbuciams

Tvarus higienos valdymas šiandien yra standartinė praktika viešbučių ir restoranų versle. Gaminiai tinkantys kasdieniai ofisų, viešbučių , ligoninių priežiūrai, o taip pat įrenginiai galintys užtikrinti logistikos ar pramonės įmonių patalpų priežiūros . Slaugos prekės Kosmetika ir aksesuarai viešbučiams. Akumuliatorinis Makita dulkių siurblys 18V Li-ion, CXT, su 2Ah akumuliatoriumi ir krovikliu. Dulkių maišo talpa ‎: ‎4.


Kiliminės dangos, plovimo siurblys, garinimo siurbliai.

Naujos kartos profesionalus sauso siurbimo dulkių siurblys “Ares” “SPRiNTUS ARES”, kompaktiškas. Prekės kodas TOSOUFO200. Siūlome CLEANFIX firmos dulkių siurblius , kurie yra sauso, drėgno siurbimo, manevringi, galingi, kompaktiški, nesunkūs. Daugiau informacijos tinklalapyje. Siurbliai, sukurti viešbučių , bendro naudojimo patalpų, biurų ar.


Paprastą ar dar ir plaunantį, su keičiamais šiukšlių surinkimo maišeliais ar be jų? Kaip pasirinkimas didelis, nusipirkti dulkių siurblį, kuris atitiktų jūsų poreikius . VL5serijos skysčių ir sausų dulkių siurbliai užtikrina mažas.

VL5puikia tinka viešbučiams , valymo įmonėms, švietimo įstaigoms, . Nilfisk VP3serijos dulkių siurbliai yra nesudėtingi, puikios konstrukcijos ilgaamžiški. Jie puikiai tinka biurams, viešbučių kambariams, parduotuvėms valyti ir . Tinka viešbučiams , biurams, namams, restoranams, konferencijų salės ir pan. Profesionalus dulkiu siurblys KRAUSEN PRO SUPER. Itin platus gręžimo karūnų pasirinkimas. Gręžimo gylis pagal preikį.


Valymo įranga Viešbučiams ir Restoranams -Dezinfekavimo įranga. Stacionariu (centriniu) . Clean Vapor - garinis valytuvas ir plaunantis dulkių siurblys viename. Idealiai tinka viešbučių , automobilių, jachtų, fitnes-centrų, profesionalių virtuvių, baseinų,. Patvarus, galingas ir lengvas naudoti. Specialiai sukurtas verslo sektoriui, viešbučiams , ligoninėms, ugdymo įstaigoms,.


Mūsų elektroninėje parduotuvėje rasite didelį asortimentą dulkių siurblių, geras kainas, daugybę akcijų ir dideles nuolaidas. TOPO CENTRAS - didžiausias buitinės technikos ir elektronikos mažmeninės prekybos tinklas Lietuvoje. Pirkite internetu ir atsiimkite net parduotuvėse!


Pramoniniai dulkių siurbliai CFM - prekyba, montavimas, priežiūra.

Centrinės dulkių siurbimo sistemos DISAN skirtos viešbučiams , ofisams, bibliotekoms, . SPA ir sveikatingumo centrus. Naujoviškų funkcijų kupinas Henry užtikrina profesionalų siurbimą kiekvienam! Automatinio išsaugojimo technologija taupo energiją, sumažina eksploatacijos . Cleanfix - Namams, Biurams, Viešbučiams. Skirti švaros profesionalams. Thomas dulkių siurbliai žymūs tuo, kad tarp savo modelių turi ir galingą siurblį, skirtą nedideliems viešbučiams , kotedžams, biuro patalpoms, kurių plotas iki 6. Kompanijos asortimentą sudaro cikloniniai (bemaišeliniai) dulkių siurbliai , patalpų.


Lietuvos degalinėse, oro uostuose, daugelyje gamyklų ir viešbučių. Biurų, viešbučių ir kitų įstaigų valytojai, kambarinės ir pagalbininkai.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai