2015 m. rugpjūčio 28 d., penktadienis

Antena radijai

LEMONA elektronikos komponentai ir dalys internetu - antenos radijo imtuvams - kainos ir specifikacijos. TV ir radijo antenos (112). Kambarinės antenos (18). Teleskopinės antenos (15).


Produktas, Maža nuotrauka, Trumpas aprašymas. A klasės antena A- X80 Universali aktyvinė antena (kambarinė ir lauko) skaitmeninei .

Naudota tik kartą pabandymui. Labai geros būklės retro stiliaus radijos imtuvas Blaupunkt. Aktyvi kryptinė skaitmeninė kambarinė DVB-T antena. Jūsų prekių krepšelis tuščias. Isigijau stai tokia FM lauko antena radijai.


Gal kam teko derinti tokia antena . Ką pakabint ant radijo antenos , kad geriau bangas gaudytų? Daugiau rezultatų iš banga. Didelis prekių pasirinkimas, saugus pirkimas, prekių pristatymas į namus ar biurą.

Apsaugoti transporto priemonę nuo nelaimių padės specialios apsaugos sistemos automobiliams. Smūgių davikliai, sirenos ir dar daugiau – autoaibe. CB40 CB radijos antena , magnetinė - AprašymasLabai maža antena. Tv antenų geromis kainomis.


Antenos maitinimo blokas PROSONIC 12V 10. HAMA ANTENA CABLE, PLUG - SOCKET 75m. Gamintojas: Makita Parts. DAB Antenna for digital radio reception.


Dažnai automobilių gamyklinės FM antenos yra su signalo stiprintuvais, kurie. Antena nuo šiol veikia puikiai, gaudo radijo stotis užmiestyje žymiai geriau. Opelio radijos , kuri turėjo tik CD . ICF-C1PJ specifikacijų sąrašu ir sužinokite, kurie Laikrodžiai- radijai atitinka jūsų reikmes. O pakeitus radija i aftermarket antena negauna maitinimo ir tuomet . CFL ANTENA GPS BAT ANTENA NAVIGACIJA GPS MULTIMEDIJA GPS MULTIMEDIJA. PREKĖ TIEKĖJO SANDĖLYJE.


Mobili ryšio antena nešiojamiems prietaisams, automobilių, motociklų ar kt. NEa, taip ir nebuvau prikises nagu, paprasciau manau stiprintuva papildoma nusipirkt arba papildoma radijo antena :) arba keist mage , kazkur . Po to tik nusipirkes radijo stotele ir antena , juos sumontaves atradau si foruma, kolega forumietis atliko radijos stoteles ir antenos suderinima.

X1-muzikinis telefonas, bet deja radija be ausiniu neveikia, turbut maisai su X1-0 ten viena kortele dedasi, tai antra antena naudojama radijai , o X1-turi . Gal antenos stiprintuvas neveikia ar kas ten dar vyksta. Dar būna, kad pareina radijos imtuvo schema gal dėl to ir gaudo silpnai. D tas radijos stiprintuvas yra pats kaip antena , traukia tikrai gerai ir nk nematyti. Taip pat priima analogines radijos stotis (FM). Su antenų ir tv priedėlio pagalba galėsite mėgautis raiškiu vaizdu kasdien.


LT - raskite reikiamą naudotą detalę per kelias sekundes.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai