2015 m. rugpjūčio 7 d., penktadienis

Kilpinukas audinys

Blizgus (1); Dryžuotas (2); Floristinis (14); Geometrinis. Kilpinukas trisiūlis, bordo. Plonesnis puikios kokybės raudonos spalvos kilpinis trikotažas. Gražaus sodraus raudonumo.


Kilpinukas audinys

Softshell (2); Vandeniui atsparūs (3). Storesnio trikotažo ATRAIŽOS kilpinukas , pusvilnė, storesnis medvilninis trikotažas ir tris medžiagytės. See more of Agnės Audiniai -Trikotažas on Facebook. Raganosiai (, kilpinukas su pukeliu) Plotis 1. Kaina nurodyta už m audinio , audinys kerpamas nuo m. Jei norite pirkti audinio m, m ar kitokį kiekį, prašome su mumis susisiekti Facebook žinute.


Sudėtis: medvilnė elastanas Gramatūra: 280g/m2. Mažos kainos garantija. Mes galime Jums pasiūlyti žemą prekių kainą, nes viską patys vežame tiesiai iš gamintojų arba didžiųjų pasaulio tiekėjų be tarpininkų.


Kilpinukas audinys

Medvilniniai audiniai - tai kokybiški ir ilgaamžiai audiniai , skirti siūti patalynei, žaidimų palapinėms, lovytės apsaugėlėms ir kitiems siuviniams. Vaikiški audiniai skirti gražiems ir patogiems drabužėliams pasiūti. Vilniuje, taip pat galime pristatyti paštu arba į paštomatą.


Coarse calico, nebalintas kartūnas. AUDINYS - kilpinukas , plius ledai kilpunukas su skaitmenine spauda. Sis vienetinis, daugiau tokiu nesiusiu Ismatavimai nuotraukose. Labai kokybiškas kilpinukas skaitmeninė spauda 260gr.


Ir žalias languotas su storu sinteponu dvipusis audinys. Veliūras Viskozė Zomša Kiti audiniai MINKY audinys Audinys striukėms Siuvimo priedai Medvilninės virvės Gumos Kontaktinės juostelės (Velcro) . Prizas: ♦️ m pasirinkto kilpinuko su spauda (iš žemiau esančios nuotraukos). Daugiau kilpinukų su spauda http://etaudiniuboutique. Tamsiai mėlynos spalvos.


Jo kaina Eur už metrą. No photo description available. Plačiau http://etaudiniuboutique.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai