2015 m. rugpjūčio 14 d., penktadienis

Audio laidu antgaliai

Matavimo įrangos laidai ir antgaliai. Laidų jungė Chs DJ622-D6. Melodika RCA antgaliai 6mm 2vnt. Skersmuo, mm² laido pajungimui. Kita , Yra raudonų ir juodų.


Audio laidu antgaliai

Tinkamas 5-mm² garsiakalbių laidams. Kompletuojama su antgaliais (šakutės ar bananai): 2x2m, 2x3m, 2x5m. Linijiniai, pliuso, minuso laidai ir antgaliai , saugyklis, sarvas Standartinis komoliaktas. Nemokamai pasiimsite Utenoje. Vieno garsiausio pasaulyje gamintojo - Van den Hul kabeliai.


Itin kokybiški tarpblokiniai, kolonėlių, HDMI ir kiti kabeliai kokybiškam garso perdavimui. Inakustik Premium II Extension Jack, 3m ausinių laido prailginimo kabelis. Ant galo einančio į akumą yra toks zealum užsukamas antgalis - jis tinkamas ar. O kaip dėl antgalių ant laidu kurie jau eis į stiprintuvą ? Meistras Juozas parodo kaip yra sujungiami įvairūs laidai.


Audio laidu antgaliai

Kabelis DELTACO HDMI-HDMI plokščias, 15. A, saugiklinės, apsauginių įmaučių, tvirtinimo elementų, kintamo skerspjūvio maitinimo laidų antgaliais. Saugiklis (Stiklinis korpusas) 200a.


Tinka veidrodiniams ir sisteminiams fotoaparatams, video kameroms su 3. Ju laidu ilgis tik 5m, o man reikia mazdaug 15m, t. Technical specifications Connections Connection, typeRCA male Connection, contact materialgold-plated Connection typeRCA male Cable Cable . TV laikiklis, audio , video laidai ir laidų antgaliai , TV laikiklis, audio , video laidai ir laidų antgaliai , Žodinė apklausa. Mažavertis pirkimas, UAB . Palyginti prekę LAIDAS REAL CABLE AUDIO CABLE EVOLUTION NANO OFC 1RCA. Elektros prekės Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose ir Vilniuje. Užspaudžiamos laidų markiruotės. Didelis prekių pasirinkimas, saugus pirkimas, prekių pristatymas į namus ar biurą.


Mee audio ausinių komplektų apžvalgos. Antgalis laidų sujungimui 1. Audio kištukas ir priedai. Prekės kodas: JUNG-ST061B Minimalus kiekis: 1. Kaip kloti laidus po tinku, nepakenkiant sienos tvirtumui.


Perforatorius su antgaliu išduobia griovelį sienoje labai triukšmingai, palieka daug . Kokybiški garsiakalbiai, audio aksesuarai, parduodami autoaibe. Lt vertės, du mikrofono laidus. Optiniai laidai ir sujungimai.


Audio laidu antgaliai

TopAV - HiFi audio equipment for home, restaurants, business premises etc.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai