2015 m. rugpjūčio 24 d., pirmadienis

Magnetinis usb pakrovejas

Magnetinis usb pakrovejas

Visi magnetinis micro usb skelbimai - magnetinis micro usb skelbimų paieškos rezultatai Alio. Palygink skirtingų parduotuvių kainas, surask pigiau ir sutaupyk! Daugiau jokių išlaužtų ar užsikimšusių pakrovimo lizdų! Pakrovėjai , jungtys ir laidai.


Magnetinis usb pakrovejas

Populiariausios prekės. Rask geriausią kainą su kainų palyginimo portalu Kainos. Patogiai prisegamas arba magnetinis , priklausomai nuo laikroduko modelio. Modeliams: Super-G Blast, . Dėka tvirtinimo magnetais . Baterijos ir pakrovėjai. ESPERANZA EMH1ALLURE - magnetinis automobilinis stovas smartfonams.


Automobilinis FM moduliatorius, 3. Kad kroviklis veiktų, prie jo reikia prijungti standartinį kroviklį arba micro usb laidą. Sukasi 3laipsnių kampu. Telefonas tvirtinamas magnetu.


Magnetinis usb pakrovejas

Garinkite saugiaiNaudojant išorinį baterijų įkroviklį ne tik pagreitinsite įkrovimo procesą, bet baterijas įkrausite saugiau. Po kiekvieno baterijų įkrovimo . Nillkin automobilinis magnetinis belaidis įkroviklis II - C - Fast Charge Edition: Qi. Jūsų telefone yra ritė, kuri šią magnetinę energiją paverčia elektros energija ir įkrauna bateriją. Galite duomenų perdavimo 2. Rose aukso aukso skiedra 3. Linija ir metalo pačios spalvos 4. Greito įkrovimo telefono įkroviklis.


Samsung galaxy tab usb kabelis. C kabelio savybės: 1 visiškai naujas ir. USB Smart Charger Port.


Naudodamiesi magnetiniu sieniniu MagEZ Bar įkrovikliu niekada nepamesite savo išmaniųjų. Tvirta koją, magnetinė. Universalus magnetinis laikiklis telefonui,navigacijai.


Magnetinio kištuko FUN raudonoji lemputė rodo, kad vibratorius . Krovimo žyma - raudona lemputė.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai