2015 m. rugpjūčio 20 d., ketvirtadienis

Plomo kaunas

Darbo dienomis nuo 11:iki 14:DIENOS PIETŪS – LIETUVIŠKI PATIEKALAI! Didžiausias prekybos ir pramogų centras Vilniuje, Klaipėdoje, Kaune ir. Toliau pateikiamas restoranų ir kavinių Kauno AKROPOLYJE filtras. This Pin was discovered by Sena_Skrynia. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.


Dienos pietūs didmiesčiuose. Užsisakyk maistą į biurą - juk taip patogiau. Jei užsisakai ne mažiau kaip už 8. Kai kuriems tautiečiams . PIRMADIENIS: žirnių sriuba arba pomidorų -baklažanų sriuba -6eu,. Restoranėlio „Sena Skrynia“ siūlomi dienos pietūs Kaune sužavės ne tik kraštiečius, bet ir užsieniečius, o aukšto lygio aptarnavimas paliks tik . Magnus Hotel, Prie pat Kauno pagrindinės autobusų stoties įsikūrusiame Magnus Hotel įrengti numeriai su kabelinės televizijos kanalus rodančiais . Lietuvos įmonių katalogas. Tad jiems taip pat turiu porą gerų idėjų!


Dia“ ne tik gali skaniai papietauti, . Gaukite mūsų naujienas ir dienos pietų meniu Jums patogiu būdu! Gedulingi pietūs – platus asortimentas, skanus maistas, protingos kainos. Pietūs Kaune restorane Metropolis, pietų pristatymas į darbo vietą, maistas į namus.


Sotūs dienos pietūs, veganiškas maistas kaune. Jau nuo 7:svetainėje galite mėgautis ypatingais pusryčiais, o visą dieną užkąsti ir pasimėgauti ypatingo skonio, sveikais dienos pietumis. PIRMAS KARŠTAS PATIEKALAS – 80€. ANTRAS KARŠTAS PATIEKALAS - 90€ . Senieji Rūsiai, dienos pietūs darbo dienomis, Kaune , senamiestyje. Antradienio dienos pietūs.


Prenumeruokite naujienlaiškį ir gaukite dienos pietų pasiūlymus pirmieji . Portalas „Kas vyksta Kaune “ domisi, kur Kauno centre papietauti už eurus. Kviečiame pietauti restorane Bokštas. Kasdien vis nauji ir gardūs patiekalai. Ar turite mėgstamiausią vietą, kur kasdien einate dienos pietų?


Geri pietūs nulemia dienos nuotaiką ir su kokia energija kibsime į darbus. Todėl kiekviena Kauno. Ko gero, tai yra miestas, labiausiai nustebinęs naujomis vietomis ir geru kokybės bei kainos santykiu. Verslo pietų ieškojome Kaune. Pokylių salė Dainavos mikrorajone Kaune.


Plotas vakarėliams, pobūviams. Salė gedulingiems pietums. Pietūs – šventas reikalas, tad metas šiek tiek nusidėti savo išmaniųjų laikrodžių kalorijų skaičiuoklėms!


Aš, šefas Eltonas, kviečiu pietų į MŪŪ BBQ! Vos užėję vidun, pajausite švaros ir jaukumo aurą. Be to, kiekvienam klientui „Saulės . Man labai patiko restoranėlio „Sena Skrynia“ dienos pietūs. Kainos nedidelės, lėkštės pilnos ir tikrai skanus maistas.


Rūgštynių sriuba pasiūlymas. Vištienos kepsnys su špinatų padažu pasiūlymas. Skaniausi dienos pietų pasiūlymai.


Skonių Alėja - tai greito aptarnavimo linija skirta skubantiems žmonėms norintiems už ekonomišką kainą. Pilną pietų kompleksą .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai