2015 m. rugpjūčio 5 d., trečiadienis

Saviugdos seminarai

SAVIUGDOS SEMINARAI has 9members. Grupė tiems, kuriems rūpi psichologija ir saviugda, energetinės praktikos ir dvasinis tobulėjimas. Saviugdos ekosistemos pristatymas.


Seminaras „Skaitymas vaikui ir su vaiku. Knygos vaikams: kokios, kada, kaip.

Atvirų DURŲ Dienos Vytauto pr. Kauno pedagogų kvalifikacijos. Rebefingas Palangoje Vidinio tobulėjimo studija. Audio knygos ir saviugdos. Motyvacinis seminaras tavo mieste nuo rugsėjo d. Yra kviečiami žymūs ir patyrę . Sėkmę asmeniniame ir profesiniame gyvenime pasieksi tik visapusiškai save pažinęs, tik žinodamas, .

Rinkoje jaučia stabtelėjimą. Prieš kelerius metus itin populiarūs buvo seminarai , kuriuose pasakojama, kaip pasiekti finansinę gerovę ar ugdyti . UDUMBARA, UAB - Asmenybės ugdymo, saviugdos seminarai - visa įmonės informacija: kontaktai, veiklos sritys, vidutinis atlyginimas. Vedų astrologijos kursas Turininga vasara Kaune – paskaitos ir seminarai saviugdos. Vasara mieste taip pat gali būti labai įdomi ir prasminga.


Suaugusių ir vaikų ugdymas pasakomis, paskaitos, pedagogų kvalifikacijos tobulinimo seminarai , edukaciniai ir saviugdos užsiėmimai. Ar ne tu ilgiesi tikrojo savo didingumo? To didingumo, kuris suteikia orumo, savigarbos ir . Margaritos saviugdos seminarai , Vilnius, Marijampolė, Kaunas, Klaipėda. Drauge parode man saviugdos seminarus. Sake kad ne karta jau buvo ir ten naudinga, BET… jie kainuoja nepigiai… Stai vienas maciau to . Foto, video reportažai, komentarai, specialistų apžvalgos.


Neuromokslais pagrįsta saviugda - seminaras skirtas siekantiems pažinti save, išsigryninti savo gebėjimus ir geriau suprasti, kaip juos taikyti gyvenime. Lapkričio dieną mokykloje svečiavosi psichologė, Lietuvos tėvų forumo atstovė, . Kartais net sunku patikėti, kad tam tikri žmonės turi žemą savivertę.

Mano specializacija ir motyvatorius – gyvenimo ir sveikatingumo saviugda. Individualios sesijos, privačios sveikatingumo saviugdos grupės, seminarai , . Susitikimo metu patyriminių užduočių ir savirefleksijos pagalba pažinsime save. Kartu mokysimės ir kelsim naujus . Daugeliui moterų nepasitenkinimas savo išvaizda, kūno forma, santykiais, savo gyvenimu ir, . Dariaus Ražausko asmeninis tinklalapis.


Paskaitų kalendorius, nemokamos knygos. Praktinis saviugdos lektoriaus ir rašytojo seminaras “Pasitikėk savimi! Atlikti užduotis, po kurios pasikeis Tavo požiūris į save ir iš seminaro.


Jis apstulbtų, jei tik žinotų, kaip jos gali pakeisti jo gyvenimą. PATYRIMINIS TERAPINIS SEMINARAS Gimimo psichodrama tai – galingas, paveikus ir svarbus asmeniniam augimui, psichoterapinis procesas, sudarantis . Danielius Goriunovas, skaitomiausio lietuviško saviugdos tinklaraščio. Tomas Girdzijauskas – lektorius eruditas, autodidaktas, “vaikščiojanti enciklopedija”, gebantis sudėtingas, labai senų kultūrų arba ultramodernias žinias priartinti .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai