2015 m. rugpjūčio 19 d., trečiadienis

Kojine vandens pompa

Kojine vandens pompa

Pagaminta iš gumos ir nailono. Techniniai duomenys: Litražas - 5L. PRASTA KAINA - eurų. Išpardavimo kaina - eurų. Rodyti viso dydžio nuotrauką. PVC valties vandens vožtuvas. Tipas: Pompos automobiliams.


Kojine vandens pompa

Didelis prekių pasirinkimas, saugus pirkimas, prekių pristatymas į namus ar biurą. Palygink skirtingų parduotuvių kainas, surask pigiau ir sutaupyk! IEŠKAU: Gal kas demontavot ir nenaudojat senovine kojine vandens pompą ? Reikalinga dalimis arba sveika. WHALE – GUSHER GALLEY FOOT PUMP.


Automobilinės kojinės pompos ( ir daug kitu). Hidraulinės pompos kojinės , rankinės. Benzininis vandens siurblys 6. This product is available in Ne and in. Visi kojinė pompa skelbimai - kojinė pompa skelbimų paieškos rezultatai Alio. Reduktorius, vandens pompa , lėbiotkė.


Visi kojine pompa skelbimai Kaunas - kojine pompa skelbimų paieškos rezultatai. Hidroforas , Vandens pompa. Kojinė pompa aukšto spaudimo Bravo su dviem kameromis litro ir litro.


Jei jis nekelia vandens , turėsite patikrinti, ar kojinis vožtuvas tinkamai veikia. Nesvarbu, ar vamzdyje yra nutekėjimas nuo flanšo iki pėdos . Visos valtys komplektujamos su šia pompa. Ji turi įeinama ir išeinama vožtuvą. AUTOMOBILINĖ KOJINĖ POMPA.


Pristatymas: 1-darbo dienos. Rankinė vandens pompa , 530mm. Pasiteirauti apie prekę. Standartinės ir padidinto galingumo vandens pompos.


Nuo šiol nebereikės jaudintis, nes JUNIKA siūlo įsigyti itin praktiškas ir naudingas -elektrinės , kojinės ar rankinės pompos įvairiems pripučiamiems daiktams. Kompaktiška metalinė, aukštos kokybės vieno cilindro oro pompa. Turi slėgio manometrą, tinka pripūsti . INTEX, pirkti Pripučiamos. Pompa kojinė dvigubais stūmokliais. Starplay lenta žaidimams ant vandens.


Patogus kojinis jungiklis. Yamaha vandens motociklo uždangalas. Dėl užsakymo tariamės el. Komplektuojamas su 4-pakopų pompos mechanizmu, pasižyminčiu. Tepalo tekėjimo greitis: be apkrovos 0.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai