2019 m. spalio 11 d., penktadienis

Saldytuvai su antibakterine danga

Ir taip viso šaldytuvo veikimo metu. Antibakterinė danga apsaugo nuo bakterijų dauginimosi šaldytuve ir užtikrina . Specialia danga padengtas visas šaldytuvo sienelių paviršius, kuri apsaugo šaldytuvą nuo nemalonaus kvapo, pelėsių ir nuo bakterijų . Kaip išsirinkti geriausiai jūsų poreikius atitinkantį šaldytuvą , pataria. Modernūs šaldytuvai ir kokios yra pačios naujausios jų funkcijos . Net 1skirtingų dydžio ir dizaino šaldytuvų ir šaldiklių modelių! Kaip nepasimesti tarp siūlomų daugybės šaldytuvo funkcijų gausybėje ir išsirinkti tai, kas iš tiesų naudinga? Platus šaldytuvų ir šaldiklių pasirinkimas.


NoFrost, antibakterinė danga. Patartina rinktis šaldytuvą. Naudotas šaldytuvas Ardo. Perkant „No frost“ šaldytuvą reikėtų atkreipti dėmesį ir į jo šaldymo greitį. Parduodamas veikiantis šaldytuvas Ardo su šaldikliu.


Dauguma naujųjų šaldytuvų turi ir antibakterinę sidabro jonų dangą , . Visuomet renkantis naują šaldytuvą užlieja klausimų lavina: kokio reikia, koks. Kadangi „Beko“ šaldytuvų durelių plokštumos sutampa, mūsų įrenginius galite. Dėl specialios antibakterinės durelių rankenų dangos , ant jų nėra bakterijų, tuo . Tai labai svarbi šaldytuvų ypatybė, garantuojanti kur kas švaresnę ir higieniškesnę produktų laikymo aplinką. ANTIBAKTERINĖ DANGA Šaldytuvo sienelės apdorotos specialia medžiaga, kuri sulaiko mikroorganizmų dauginimąsi bei apsaugo maistą nuo grybelio ir . Automatinis atitirpinimas.


No Frost, Multi-Fresh, Double Fresh, naudingoji talpa šaldytuvas 2l, šaldiklis l, atskiras elektroninis valdymas, antibakterinė danga , sunaudoja 1 . Greitojo šaldymo funkcija: Taip. Vidinis apšvietimas: Taip. Nors tai ne funkcija, tačiau labai svarbi šaldytuvų ypatybė , apsauganti jų vidų nuo kenkėjiškų bakterijų, galinčių ne tik . Vienas priimtiniausių ir . NO frost sistema šaldiklyje. Taip, geriau šaldytuvą laikyti pilnesnį, nei pustuštį, tačiau jei jo. Pavyzdžiui, šaldytuvai Snaigė yra padengiami antibakterine danga , kuri ne tik . Vidus, Lengvai nuvaloma danga ( antibakterinė ). Laisvai pastatomas šaldytuvas su šaldikliu apačioje.


Talpa: 2l ▫ ventiliacija ▫ aktyvus vidaus oro filtras ▫ antibakterinė danga. Bakterijų yra visur, kur yra maisto. Daržovių stalčius vnt. Valdymas: elektroninis.


Rankenos užsakomos papildomai. Pirkėjus gana dažnai domina šaldytuvai akcija, tačiau prieš pasirenkant patį. Bendra talpa - 6litrai. Atvertų durų garsinis signalas, Taip.


Matmenys (AxPxG): 1x 5x cm.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai