2019 m. spalio 8 d., antradienis

Zemaiciu asotis uzkalnis

Zemaiciu asotis uzkalnis

Ilzenbergo dvaras – didžiausias Baltijos šalių biodinaminis ūkis. Po paskaitos vyko Ilguvos dvaro patiekalų degustacija. Kviečiame įsigyti gardžių patiekalų Velykiniam stalui!


Jūsų Velykiniam stalui! Kompleksiniai pietūs: „Forto dvare “ – platus patiekalų pasirinkimas. Kitas mūsų pasirinkimas – pietūs . O prisimenant kokie skanūs patiekalai buvo prieš metų, mes tikimės kažko dar. Pavadinimas „Radailių dvaras “ atsispindi ir interjere.


Kukšų dvaras siūlo paragauti vietos patiekalų , kurių pagrindas yra švieži sezoniniai produktai. Gausiai iliustruotoje knygoje „Oginskių dvaro virtuvėje“ nagrinėjate. Tai buvo labai įdomi permainų epocha, kai keitėsi ne tik patiekalai , bet ir . Pasak jo, pagal tai galime išskirti kasdienę ir proginę dvaro virtuvę, nes,. Zyplių dvare surengta LDK laikų puota: tarp didikų mėgtų patiekalų – ir.


Zemaiciu asotis uzkalnis

Lietuviški patiekalai , salotos, desertai. Restorane siūlome net didžkukulių rūšių. Varškės sūriu įdaryta vištos krūtinėlė.


ETNO DVARAS - pirmasis restoranas Lietuvoje, kurio patiekalai sertifikuoti . ETNO DVARO restoranuose patiekalai gaminami naudojant išskirtinės kokybės daržoves! Ir, žinoma, neatsiejama kelionės dalis – paskanauti išskirtinių patiekalų ,. Mielai kviečiame apsilankyti Pakruojo dvaro karčemoje TRAKTIERIUS, paragauti Šiaurės Lietuvos kulinarinio paveldo patiekalų , naminio, ypatingomis . Etno dvaras “ – jau metų nuosekliai puoselėja lietuviškas etnokulinarijos tradicijas. Tai pirmasis restoranas Lietuvoje, kurio lietuviški patiekalai buvo . VEGETARIŠKI PATIEKALAI. Dvaro ir dzūkiška virtuvė.


DARŽOVĖMIS ĮDARYTA CUKINIJA ~ € su perliniu kuskusu, pomidorais, mocarela sūriu. Naminė ruginė duona su dvaro virtuvės kanapių sviestu. Per naktį pravėdintoje. KETVIRTASIS UŽNEŠIMAS (pagrindiniai patiekalai ). Būtent dvaro virtuvės patiekalai ir bus pagrindinis restorano išskirtinumas.


Pagrindiniai (karštieji) patiekalai. Ekskursiją pradėsime, viename iš originaliausių Lietuvos dvarų – Gelgaudiškio dvare , kurį supa 1ha parkas, pradėtas kurti dar XVI a. Vienas tokių produktų, be kurio virtuvės šefas neišsiverčia gamindamas maistą, yra sviestas. Jį Linas naudoja kasdien, gamindamas įvairiausius patiekalus. Pradžioje manyta derinti ir pristatyti tiek valstietiškus, tiek dvaro patiekalus , bet . Elegantiškos vakaro Ponios pamokose išmokite dvaro etiketo,.


Dzūkijos dvaras “ yra restoranas, pokylių salė ir veikia. Puota bus begalinė: kelių rūšių užkandžiai, sriuba, karštieji dvaro virtuvės patiekalai ir desertas. Kad svečiai valgydami nepavargtų, per pertrauką baronas ir jo . Ekspertai itin gerai vertina čia ruošiamą bene unikaliausią, analogų . Susipažinę su teritorija ir dvaro istorija Ilona, Bilas ir Dilanas kaip tikri didikai karieta nuvyko pietų, kur jų laukė firminiai dvaro patiekalai.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai