2019 m. spalio 23 d., trečiadienis

Superka magnetolas

Superkame automobilius . NAUJAS LOMBARDAS- NAUJOJI VILNIA, PARKO g. VILNIUS-TAISOME TELEFONUS,KOMPIUTERIUS,PLANSETES IR . Perku tarybiniu laiku magnetolas ,stiprintuvus , patefonus, kasetinius , juostinius magus. Darbo laikas: I VII nuo iki val. Perku CD grotuvus, tiunerius, magnetolas , dekas ir juostinius magnetofonus:.


SUPERKU BEI KEIČIU AUDIOTECHNIKĄ Į LAPTOPUS, PLANŠETES, . Laba visiem turiu sukaupes keleta senu neveikenciu automagnetolu, noreciau jas priduoti i supirktuve, bet intike nerandu info gal kas ka zino? Kur superka magnetolas Vilniuje? Visi superka Panevėžys skelbimai - superka Panevėžys skelbimų Garso aparatūra kategorijoje paieškos rezultatai Alio.


Muzikos fanams tikrai patiks magnetolos ir patefonai . SKAMBINTI GALIMA BET KURIUO METU, . Sold)gal kas superka ar zino kas perka masininius duju balious. Parduodu naudota automobiline magnetola Pioneer DEH-P70BT, 4x50W, . Namuose jau senokai stovi neveikiantis šaldytuvas ar televizorius? Atneškite jį į vieną iš TOP CENTRO parduotuvių ir mes pasirūpinsime Jūsų sena buitine . Senos technikos surinkimas. Jūsų turimi buitinės technikos prietaisai jau atgyvenę? Galbūt norite pasikeisti savo turimus prietaisus į naujus ir modernius, bet . Vieni superka , kiti restauruoja ir išveža į užsienį.


Magnetola Audio Video Aparaturos Remontas FM Mduliatorius (nemokami skelbimai). Autosupirkimas, automobiliu supirkimas, perka automobilius, perka auto, perkame automobilius, automobiliu supirkimas, automobiliu pirkimas, superka. Naudotos automobilių dalys, palankiausiomis kainomis.


Didelis kiekis ardomų automobilių. Naudoti varikliai, kėbulai, padangos, ratlankiai ir daug kitų dalių. Objektyvų taisymas ir t. Suteikiu garantiją, išrasau faktūrą.


O iš folksvagenų detalių daugiausiai pavagiama žibintų, magnetolų ir . Mąstau ekologiškai – gyvuoju! Rūpinkimės savo aplinka ir atiduokime nebenaudojamus elektronikos prietaisus perdirbimui. Pasinaudokite nemokama seno . EMP Recycling superka elektronikos, buitinės technikos ir spalvotųjų ir kt.


Už priduotas atliekas moka atlygį pagal kainoraštį.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai