2019 m. spalio 8 d., antradienis

Saldymo vitrina kebabinei

Vitrinos mechanizmas buvo. Prekybinė šaldymo vitrina. Integruotas LED apšvietimas. Komplektacijoje ę lentynėlės.


Saldymo vitrina kebabinei

Universalios nerūdijančio plieno ingredientų virtinos su stiklu gali būti naudojamos kavinėse, parduotuvėse ir yra skirtos įvairiems patiekalams pristatyti , . Dujinė slėginė gruzdintuvė (traškiai vištienai,mėsai,daržovėms ir tt ) apmokinsiu gaminti vištiena duosiu receptą. Viduje yra saldomas stalas triju durų, stalas - šaldiklis dviejų durų, šaldymo vitrina su indeliais, šaldytuvas gėrimams, vandens šildytuvas ir visa kita darbui . Visi saldymo vitrina skelbimai - saldymo vitrina skelbimų paieškos rezultatai Alio. Trūksta: kebabinei Šaldomos vitrinos Archives - Įranga restoranams - Cody. Stalinė šaldymo vitrina , l. DUJINIS KEBABŲ KEPIMO GRILIS.


ELEKTRINIS KEBABŲ KEPIMO GRILIS. Nuomoju kebabine Nuomoju kebabine. Iranga: rato uzraktas su gera suomiska spyna saldymo deze saldymo vitrina stelazas. UAB ORANGE MASTER pagrindinė veikla prekyba - šaldymo , prekybos,. Dviejų durų vitrina , šaldytuvas gėrimams ir kt.


Savo esamus ir būsimus klientus papildomai konsultuojame kebabinių įrengimo,. Kontaktiniai kepimo griliai, Kebabų kepimo griliai POTIS, Šaldymo vitrinos. Kitokia situacija Klaipėdoje – čia tėra tik kebabinės ir kioskai. Peugeot J-prekybini- kebabine , labai geros bukles.


Kebabinių įranga Įranga restoranams-Kebabu Iranga. Kebabu dujinis iesmas su visa reikalinga duju iranga, saldymo vitrina 6-vietu. Veikianti, pilnai įrengta, su visais leidimais ir prekybos vieta. Potis GD elektrinis peilis Potis, šaldymo vitrina 140cm. Nuoma kebabinė kavinė Šopeno gatvėje 1Vilniaus mieste.


Saldymo vitrina kebabinei

AUDORES Restoranų įranga Įranga maisto gamybai, laikymui ir šildymui Šaldymo įranga Šaldytuvai. Tvarkinga,su visa iranga. Yra šaldymo vitrina , šaldiklis, šaldytuvas, kebabo mėsos kepimo pečius, fritiūrinės, tosteris.


Smūginio užšaldymo įranga Sushi vitrinos Peržiūrėti visus Šaldymo. Parduodu pilnai įrengtą kebabinę – treilerį.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai