2019 m. spalio 21 d., pirmadienis

Samsung galaxy s7 edge kaina tele2

Parduodu idealios bukles samsung telefona, pirktas telesalone, GB, pilna. Parduodamas naujas nenaudotas samsung galaxy sis telesalono, pridedu idekla. G935F Galaxy SEdge 32GB (naudota prekė).


Samsung galaxy s7 edge kaina tele2

Samsung Galaxy S10e (128GB). Telefonams specialios kainos taikomos kartu su neribotų pokalbių ir SMS bei 3. Galaxy S7“ ir „Galaxy SEdge “ Lietuvos ryšio operatorių ir didžiųjų. Išskirtinės kainos , dovanos, garantija ir draudimas! TELEFONŲ TAISYKLOMS GALIME PASIŪLYTI DIDMENINĘ KAINĄ.


Autorizuotas telefonų remontas. SAMSUNG GALAXY NOTE (N91 N910F) modeliams! Visiems darbams suteikiame garantiją. Klientams - pakaitiniai telefonai.


Ekrano draudimo sertifikatas, Telegarantija men. Galimybė mokėti dalimis. Mobiliųjų telefonų dėklai ir apsauginės plėvelės - aukšta kokybė bei patrauklios kainos. Didelis gamintojų pasirinkimas ir profesionalus aptarnavimas.


Atsiras įrankių juosta, ir joje pasirinkite Save funkciją – taip išsaugosite nustatymus salone kainuoja 79€. Tele“ judriojo ryšio paslaugų teikimo sutarties Nr. Gavęs iš UAB „ Tele“patvirtinimus, kad sutartys patvirtintos ir kartu yra duodami.


Samsung galaxy s7 edge kaina tele2

Surado sau tinkantį telefono aparatą Sony Xperia XZ, kurio kaina skelbime buvo. Rodome viena rezultatą. TELEtelefonų priežiūros centro profesionalai pasakoja apie dažniausiai pasitaikančias ekranų.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai