2019 m. spalio 14 d., pirmadienis

Vaistine camelia leidinys

MAXIMA akcijų ir nuolaidų leidinys Nr. Jei vaistinės siūlomi sprendimai jūsų netenkina, prašome kreiptis į Valstybinę vaistų kontrolės tarnybą prie Lietuvos Respublikos sveikatos apsaugos . Gintarinė vaistinė akcijos. Camelia akcija Camelia leidinys. UAB Nemuno vaistinė patvirtintą . Grožis Įvairenybės Budinčios vaistinės Pagalbos linijos ir naudingi numeriai Gydytojams Kontaktai.


Vaistine camelia leidinys

Internetinė vaistinė Jūsų namuose: receptiniai ir nereceptiniai vaistai, vitaminai, kosmetika. Užsisakyk internetu ir pristatysime į namus per 1–d. Palyginkite visas nuolaidas ir sutaupykite!


Jei suskirstytume išlaidas į . Rink lipdukus ir įsigyk „Zwilling“ indus. Nuolaidos perkantiems internetu, geriausios mėnesio akcijos. Norfa - mažmeninės prekybos parduotuvių tinklas Lietuvoje.


Vaistine camelia leidinys

UAB „Norfos mažmena“ yra viena iš dinamiškiausiai besivystančių mažmeninės prekybos. Esame itin patikimi maisto žinovai: kasdien pateikiame šviežius produktus ir puikų kainos bei kokybės santykį! Mūsų pasiūlymų ir akcijų ieškokite iki. PIRMASIS VAISTINIŲ TINKLAS LIETUVOJE.


Vaistinės visoje Lietuvoje.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai