2019 m. spalio 2 d., trečiadienis

Sulinio siurblys su valdymu

Panardinami siurbliai su mechaniniu valdymu. Variklio galingumas (kW) ‎: ‎0. VMP2VIBRACINIS SIURBLYS. Omnigena OMNITECH su plūdiniu valdymu yra pagaminti iš nerūdijančio plieno ir skirti siurbti švarų, šaltą vandenį be . Siurblio konstrukcija leidžia jį nepilnai panardinti.


Vandens siurblys šuliniams Pedrollo TOP MULTI-TECH su valdymu. Grundfos SBA 3-M panardinamas siurblys – tai protingas sprendimas tiekti švarų vandenį namų ūkiams iš šulinių bei lietaus konteinerių. UAB „Technobaltic“ ilgaamžiai šulinių siurbliai - aukšta kokybė, platus pasirinkimas.


Vandens gerinimo, tiekimo įranga - Švaraus vandens siurbliai , laistymo siurbliai. Pirmieji – puikus pasirinkimas soduose, kadangi jie efektyviai tiekia vandenį iš šulinio. VANDUO IŠ ŠULINIO : Grundfos SBA – patikimas „įjunk ir siurbk“ sprendimas. Elektroninis valdymas ir duomenų perdavimas. Nemokamas atsiėmimas Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose ir Panevėžyje.


Sulinio siurblys su valdymu

Taupyk laiką ir pinigus perkant . Trūksta: valdymu WORTEX giluminis panardinamas šulinio ar gręžinio siurblys. WORTEX giluminiai vandens siurbliai yra skirstomi i dvi grupes – vandens siurbliai šuliniams ir vandens siurbliai gręžiniams. Visi panardinami vandens siurbliai.


PEDROLLO TOP MULTI-TECH giluminis panardinamas siurblys su valdymu. Grundfos siurblys laistymui iš talpos, šulinio , ežero, tvenkinio. Tinkamai parinkti vandens siurbliai ir hidroforai tarnaus ilgai ir be trukdžių. Dėl integruoto valdiklio, užtenka siurblį.


Sulinio siurblys su valdymu

Omnitech su plūdiniu valdymu yra pagaminti iš nerūdijančio plieno ir skirti siurbti švarų, šaltą vandenį be mechaninių teršalų. SBA siurblys skirtas šulinio arba lietaus vandens tiekimui iš surinkimo. Tuo tikslu yra įdiegta automatikos sistema, kuri stebi veikimo parametrus ir šulinio siurblio valdymas.


Kartu su nuotekų siurblinėmis ECCUA siūlo siurblių valdymo spintas. Spintose gali būti sumontuoti įvairūs siurblių apsaugos įrenginiai, GSM signalo ar . Su testeriu patikrinti ar siurblio variklis nesudegęs, ar nėra pramušimo į. Gręžinio siurblio valdymas. Yra daug elektrinių siurblių. Jie taikomi įmonėse, dachuose, privačiuose namuose. Vieni drenažiniai siurbliai naudojami pumpuoti švarų vandenį iš užlietų.


Net ir paprastiausi šulinių siurbliai tiekiami su paprasčiausia automatinio įjungimo ir išjungimo. Pagrindinis TC 1tikslas yra panardinamų siurblių valdymas. Ne visada didesnės galios (dagiau kW ir kubinių metrų per valandą) siurblys yra. Giluminis ileidziamas siurblys nekelia vandens is sulinio. Wilo, panardinamas, panardinami, siurblys , siurbliai , švariam, vandeniui, Wilo Sub,.


Visi šulinių siurbliai skirstomi į dvi grupes: povandeninį ir paviršinį. Kompaktiškas dydis ir paprastas valdymas pritraukia paviršiaus siurblių. Automatinis siurblio valdymas gali būti: dviejų padėčių (diskretiškas) arba .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai