2019 m. rugpjūčio 15 d., ketvirtadienis

Vilnius liepoja traukinys

Ne karštą, bet saulėtą gegužės 16-osios rytą su vietų autobusu išvykome į 2- jų dienų edukacinę-pažintinę kelionę po Latviją. NAUJAMETĖ kelionė į VENTSPILĮ. Neišsigąskite: tai ne kelionė autobusu į plačiąją Ameriką. JAUNPILIS – VENTSPILIS 1D.


Vilnius liepoja traukinys

Jei atšaukėte planuotą kelionę , bilietą galite grąžinti. Kelionės laiko keitimas. Galite pakeisti išvykimo. Ne sezono metu arba užsakant labai iš anksto bilietai gali būti ypatingai . UAB Autrega - kelionių organizatorius, autobusų ir mikroautobusų nuoma,.


Mikroautobusų nuoma, Autobusų nuoma. Kad kelionė neprailgtų . Pažintinė dienų kelionė autobusu : Kuržemės keliais! NAUJŲJŲ METŲ sutikimas Latvijos pajūryje - VENTSPILYJE. Jei mėgstate naujas pažintis ir pramogas, kviečiame pasinerti į šventės . DVIEJŲ DIENŲ KELIONĖ Į VENTSPILĮ. Dviejų dienų kelionė į Latviją.


Lankant Siguldos ir Rygos miestus su išsamia programą. Ledo skulptūrų festivalis Latvijoje. ECOLINES autobusai į Latviją iš Lietuvos vyksta į Rygą, Bauską, Daugpilį, Jelgavą, Liepoją, Rėzeknę. Rinkis patogias ir saugias keliones su ECOLINES! KELIONĖS TIKSLAS: Saldus, Kuldiga, Riežupė, Venstpilis.


Patogus turistinės klasės autobusas , kuriame yra, garso ir vaizdo . Po smagaus plaukiojimo laukė kelionė siauruku. Kėdainių keliautojų klubo remėjams taikoma nuolaida kelionei. Poroms ypač patiko vieta – kelionei dviems asmenims ją įvertino 10. Ideali kelionė savaitgaliui su trupučiu poilsio prie Baltijos jūros.


Latvija turi labai gerų ir reguliarių autobusų maršrutų, todėl autobusai yra viena iš patogiausių transporto priemonių bet kuriam, norinčiam. Ant bilieto nurodomas kelionės numeris, laikas, išvykimo vietas ir vietos numeris. Iš oro uostų į Oslo centrą galima nuvykti tiek autobusu , tiek traukiniu.


Ventspilis , VENTSPILIS , Darzu, Latvija, 57. Savarankiška kelionė į Londoną, lankytinos vietos, pramogos Londone, kaip keliauti po. Kadangi kelionė netolima, tai pasiruošimo beveik nereikėjo, maisto . Nynäshamn galite nukeliauti autobusu iš Södertälje, Stockholm ir kitų panašių vietų. Gražų vasaros rytą pilnas autobusas pajudėjo nuo netoli Akmenės esančio neįgaliųjų draugijos pastato Latvijos link.


Vilnius liepoja traukinys

Kartą per mėnesį į Telšius kursuojantis autobusas surenka beveik pilną. JŪRKALNĖ – ĖDUOLĖS PILIS – VENTSPILIS Atvykstame į Liepoją – trečią pagal. Tęsiame kelionę ir pasiekiame šios dienos svarbiausią tikslą – vaizdingąjį . Nuomojame turistinius autobusus , siūlome keliones po Lietuvą ir užsienio šalis.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai