2019 m. rugpjūčio 20 d., antradienis

Samsung s7 kaina

Samsung s7 kaina

Apsauginiai grūdinti stiklai, ekrano apsauga, stikliukai. Samsung A2Galaxy A20s Dual Sim 32GB 3GB RAM. Gera kaina ir greitas pristatymas. Nemokamas stambios buitinės technikos. Ekrano technologija, Super AMOLED . Super AMOLED“ ekranas , ilgai veikianti baterija su greito krovimo funkcija ir itin . Prieš valandų - Anot E. Pangonio, lietuviams didesnis išmaniojo telefono ekranas jau tampa norma,.


Kategorija: Stiklo keitimas . Jeigu penkiasdešimtuko dizainas mane ir nuvylė, tai ekranas neabejotinai yra tai, kas . Galaxy A– išmanusis, stebinantis savo galios, funkcionalumo ir kainos santykiu. Didelis colio įstrižainės, ryškiai spalvas atkuriantis AMOLED ekranas. Sveiki,domina sony xperia zekrano keitimo kaina,aciu. Klijuojasi ant išorinio liečiamo ekrano. Rimta apsauga telefono ekranui nuo smūgių, įbrėžimų.


Ekranas dengia telefoną nuo krašto iki krašto, todėl jis beveik nematomas. Sveiki, na greičiausiai reikalingas telefono ekrano keitimas. Sveiki, aš turiu samsung galaxy Air iš niekur ekrano šone atsirado balta linija. Lengviau 20“ ir atgaukite 3€.


Nuolaida taikoma planui. Visi samsung ekranas skelbimai - samsung ekranas skelbimų paieškos rezultatai Alio. Galaxy A30“ ir „ Galaxy A“ modelius vienija colių „Infinity-U“ ekranas su . Dėklas puikiai apsaugos jūsų . NEMOKAMAS pristatymas per d. Lietuvoje ir dienų grąžinimo garantija. Ekranas yra matuojamas įstrižai kaip visas stačiakampis, neskaičiuojant suapvalintų kampų. Daugiau apie Gal ką sudomintų keitimas.


Visos kitos specifikacijos atitinka siūlomas „ Galaxy A“. Atmintinė (RAM) (GB), GB. Bevielis ryšys (Wi-Fi), Yra.


Samsung s7 kaina

Taktinis dažnis (MHz) . Aukščiausios klasės dizainas už prieinamą kainą. Triguba kamera visiems.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai