2019 m. rugpjūčio 2 d., penktadienis

Vilniaus verslo kolegija atsiliepimai

Vilniaus verslo kolegija atsiliepimai

VVK – labiausiai darbdavių vertinama kolegija tarp privačių kolegijų. Nepasiekiama jokia šio puslapio informacija. Sveikos, kviečiu jungtis į Viniaus verslo kolegijos studenčių virtualų pasiplepėjimą drinks_cheers.


Kaip tik prieš egzus pradedam lotuliukas. Komentarai, pagyrimai, padėkos, nuomonės. Specializacijos: rinkodaros valdymas, finansų valdymas, draudimo produkto kūrimas, draudimo . Aukštasis neuniversitetinis išsilavinimas. Darbo laikas ‎: ‎I-V 08. VILNIAUS VERSLO KOLEGIJA , VšĮ - Vartotojų neigiami skundai ir teigiami atsiliepimai apie įmonę.


VVK vykdo studijų programų, . Kolegija man suteikė galimybę save išreikšti įvairiose srityse, pažinti ir aplankyti. Kontaktai, atsiliepimai , nuotraukos, darbo laikas ir daugiau. Lietuvos verslo kolegija. Atsiliepimai , Skundai. Juridinis statusas: Viešoji įstaiga.


Vilniaus verslo kolegija atsiliepimai

Informuojame, kad šioje svetainėje. Kauno miškų ir aplinkos inžinerijos kolegija (KMAIK). Tarptautinė teisės ir verslo aukštoji mokykla (TTVAM). Didžiausias jauno verslo forumas. Jei turite nuomonę ar atsiliepimų apie šią įmonę ar organizaciją, siūlome parašyti . Pristatome SMK logotipo generatorių.


Socialinių mokslų kolegija. Vilnius ; Klaipėda; Kaunas. Kas stos i draudimo vadyba? Gyventojai jau gali įsigyti verslo liudijimus 20metams.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai