2019 m. rugpjūčio 12 d., pirmadienis

Televizoriaus naudojimas vietoj monitoriaus

Pažvelkite į televizoriaus ekraną ir įprastą kompiuterio monitorių. S-Video - naudojant šią jungtį tiek televizoriuje, tiek vaizdo plokštėje nereikia naudoti. Kaip jungiasi prie pc tv, . Todėl gebėjimas naudoti televizorių vietoj monitoriaus yra pagrįstas sprendimas. Naudojant televizoriaus turinį, pakartotinis naudojimas yra beveik visiškai . Naudojant šį laidą, atskirai reikalingas audio kabelis garso signalui. S-Video signalo naudojimo perdaro kabelius tik naudojimui Y . Skaičiau forumuose, kad yra žmonių kurie naudoja televizorių vietoje monitoriaus.


Sveiki, taigi užsimaniau televizorių nusipirkt, kad būtu monitorius tuo pačiu. Ir jo, kaip ir sake naudot telika vietoj monitoriaus yra nesamone! Vaizdo kokybė yra gerokai didesnė nei naudojant RCA. Televizorius iš nebenaudojamo monitoriaus.


Mobilaus ryšio stiprinimas - išorinių antenų naudojimas. Ilgalaikiam televizoriaus naudojimui kaip monitoriui rekomenduoju naudoti. Sveiki, reikia monitoriaus - televizoriaus su dideliu ekranu, kad būtų.


Televizoriaus naudojimas vietoj monitoriaus

Norėdami perkelti vaizdą į televizoriaus ekraną, turite naudoti specialų laidą. Vietoj kompiuterio monitorių gali būti naudojami modernūs plazminiai televizoriai. Patikrinkite, ar prie plazminio televizoriaus yra pridėti visi toliau nurodyti priedai. File Jūsų televizoriaus ekrane rodomas meniu (OSD meniu) gali šiek tiek skirtis nuo šiose instrukcijoje pateiktų paveikslėlių.


Ekrano raiškos nustatymas naudojant. Mano aprašytame „Smart TV“ diegimo pavyzdyje naudojant televizorių su. Išorinių įrenginių valdymas naudojant Išmanusis „Samsung“ nuotolinio.


Televizoriaus naudojimas vietoj monitoriaus

Galite naudoti televizorių vietoje kompiuterio monitoriaus arba prijungti kompiuterį prie televizoriaus per tinklą ir. Vietoj jų naudokite įrenginius, veikiančius GHz. DVI ir HDMI kabeliai perduoda aukštos kokybės signalą, o naudojant VGA formatą galėsite gauti tik.


Tuo pačiu metu galite naudoti kelis monitorius taip:. Vietoj to, mes turime įvairias alternatyvas, kurios, atrodo, kova tarpusavyje dėl ribotos vietos. Mini ir Micro jungtys yra populiarios naudojant mažesnę nešiojamą. Tai, kartu su daugybe suderinamų monitorių ir televizorių , leidžia daugeliui . Mes nerekomenduojame naudoti plazminio televizoriaus vietoje kompiuterio monitoriaus ilgiau kaip dvi valandas per dieną. Prijunk kompiuterį prie kito televizoriaus - gal paaiškės, kad HDMI numiręs.


Televizoriaus naudojimas vietoj monitoriaus

Praktika rodo, kad naudojant šias priemones galima pasiekti neįtikėtinai gerų rezultatų. Jeigu televizorių vietoje monitoriaus. Visų pirma, televizorių reikia kruopščiai nuvalyti, pašalinant visas.


Android televizoriaus Gazer TV išvaizda derina formos rafinuotumą ir šiuolaikinį dizainą. Vietoj įprastų mygtukų galiniame skydelyje yra vairasvirtė, kas leidžia intuityviai. HDMI leidžia naudoti Gazer TV kaip suderinamo įrenginio IPS monitorių.


Puikus spalvų atkūrimas pasiekiamas naudojant IPS True RGB ekraną, . Nelaikykite įjungto nejudančio vaizdo televizoriaus ekrane ilgiau kaip valandas , nes tai gali.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai