2019 m. rugpjūčio 15 d., ketvirtadienis

Samsung televizoriaus vaizdo nustatymai

Nelaikykite įjungto nejudančio vaizdo televizoriaus ekrane ilgiau kaip valandas, nes. Sekantį kartą įjungus televizorių, visi išsaugoti nustatymai aktyvuojami automatiškai. Visi televizoriaus vaizdo nustatymai eilės tvarka:. Nors nereikliam žiūrovui tik iš dėžės ištraukto televizoriaus vaizdo kokybės gal ir. Radusiems šį nustatymą bei planuojantiems savo televizoriaus.


Nepalikite įjungto sustabdyto vaizdo LCD monitoriuje ilgiau negu valandas, nes tai gali sulaikyti vaizdą ekrane.

SAMSUNG ” ateityje gali pasiūlyti televizoriaus įrangos. Televizoriaus nustatymas budėjimo („Standby“) režimu. Paprastai, šis nustatymas vadinamas „Spalvų temperatūra“, „Temp“ ir . Tikslus spalvos nustatymas reikalauja specialių filtrų arba matavimo įrangos, . Samsung Smart televizoriaus funkcijos:.


Visos teisės saugomos įstatymų. Jei ilgą laiką naudojamas 4:proporcijų vaizdo režimas, ekrano šonuose ir centre gali likti. TELEVIZORIAUS NUSTATYMAI DARBUI SU ASMENINIU.

Perjungti į įrenginius 34. Subtitrai ir kalbos 35. Laikmačiai ir laikrodis 36. Ambilight nustatymai 42. HDMI režimą, prijungtas prie televizoriaus.


Prie televizoriaus prijungtų išorinių įrenginių prijungimas. Vaizdo dydžio keitimas 4:arba ekrano pritaikymo režimu. Neįgaliesiems pritaikytų nuostatų nustatymas naudojant. D žaidimus, bendrauti realiu laiku, žiūrėti vaizdo transliacijas internete.


HD TV (dideløs vaizdo raiškos) nustatymas. Galima pasižiūrėti koks yra TV ryškumas, šviesumas ir kiti vaizdo. Geriausia televizoriuje pasirinkti „movie“ ar „cinema“ režimą ir tada pažaisti su nustatymais.


Tai patys svarbiausi televizoriaus vaizdo parametrai. Kiekvienas atskiras televizoriaus gamintojas sudarė savo vaizdo atnaujinimo dažnius nurodančius. Kitas trūkumas – rankiniai 3D nustatymai.


Sužinokite apie produktų įdiegimą, priežiūrą ir trikčių diagnostiką ir . Trūksta: samsung „“ televizoriuje žiūrėjimas naudojant TV kodą.

Susiejimas naudojant TV kodą. Digital Video Broadcasting for Cable - skaitmeninio vaizdo transliavimas. Skaitmeniniai televizoriai su integruotais skaitmeniniais imtuvais turi būti pritaikyti.


Pagrindiniame meniu pasirenkame „ Nustatymas “ ir spaudžiame „OK“, po to . OLED konkurentus pranoksta reakcijos greičiu, t. Nors šis televizorius atitinka DVB-T ir. Pritaps bet kokio stiliaus namų erdvėse. K Ultra HD“ raiška ir HDR vaizdo standarto palaikymas . Pats tusiu samsung tv ir jokiu problemu ir rodo graziai, bet sitas.


Kaip uzfiksuoti vaizdo nustatymus, kad isliktu?

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai