2019 m. rugpjūčio 23 d., penktadienis

Skrebinimas

Skrebinimas

Megztas drabužis papuošia žmogų, nertas daiktelis suteikia namams jaukumo, o štai ką duoda skrebinimas ir iš viso kas tai yra, turbūt žino toli . Priemonės skrebinimui, albumai, atvirutės, dekoravimo elementai, įrankiai. Tai nuotraukų dekoravimo metodas norint papuošti nuotrauką, aprašyt ir . Skrebinimas Šioje kategorijoje prekių nėra. Romantiškas atvirukas su mixed-media elementais.


Gėlių kompozicijos “ auginimas” ir sluoksniavimas. Rokiškio kultūros centre vyks skrebinimo kursai. Juos ves biržietė Ingrida Butkevičiūtė.


Nesurikiuota, Pigiausios viršuje, Brangiausios viršuje, Pavadinimas A-z, Pagal nuolaidą, Esančios sandelyje viršuje. Skuodo rajono savivaldybės R. POPIERIAUS DIRBTUVĖS – SKREBINIMAS (ATVIRUKO KŪRIMAS). Kūrybinių dirbtuvių metu bus galimybė susipažinti su pagrindinėmis skrebinimo. Nuotraukų ir albumų dekoravimas. Autorius: Irene Lassus, Marie- Anne Voituries už geriausią kainą.


Skrebinimas

Didelis knygų pasirinkimas ir ypatingi . Praėjusį penktadienį su mergaitėmis skrebinome Menų studijos Žaismo vasaros stovyklėlės įspūdžius. Pasitelkę įvairių spalvų ir tekstūrų . Specialiai šiam amatui sukurtame internetinės parduotuvės rankdarbiukisene. Sunku kategoriškai apibūdinti. Net orginalios technikos.


Du hobiai viename: skrebinimas ir genealogija! Surinkite prosenelių nuotraukas, senuosius dokumentus, tėvų laiškus, . Norėčiau apie ją daug pasakyti, bet tik pravėrus burną ji sustingsta. Nėra žodžių šiam vaikui apibūdinti. Ji atima žadą, kaip nenusakomo . Kaina : 1-10 Kaina: 100- Pavadinimas: A-Z, Pavadinimas: Z-A, Yra prekyboje. Naujausios rankdarbių tendencijos iš parodos Frankfurte.


Skrebinimas

Rankdarbių, kūrybos srityje . Huberto mama Ingrida mokė vaikus gaminti atvirukus, naudojant skrebinimo techniką. UAB Imsema siūlo kanceliarines ir mokyklines prekes, dailės reikmenis, priemones rankdarbiams. Raskite paslaugas pagal raktažodį skrebinimas visoje Lietuvoje. Darbų pavyzdžiai, paslaugų kainos, rekomendacijos.


Programa skirta 1–kl. Kaina vienam dalyviui : vaikui (moksleiviui) eur. Skrebukų albumai paprastai yra gausiai dekoruoti , juose . Rask geriausią kainą su kainų palyginimo portalu Kainos.


Lietuvoje sparčiai populiarėjančią rankdarbių rūšį – tai skrebinimas. Rebeccos Carter knygoje viskas, ko reikia norinčiam sukurti unikalią savo ar šeimos istorijos knygą , .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai