2019 m. rugpjūčio 29 d., ketvirtadienis

Tvplay pultelis

Prekės kodas: N-VIA299. Kiekis: Kiekis: Yra prekyboje. Jeigu spaudžiant TV priedėlio pultelio mygtukus, jo lemputės dega neryškiai ir.


Tvplay pultelis

Jūsų nuotolinio valdymo pultas palaiko Paprasto nustatymo ( SimpleSet) funkciją. Populiariausi TV kanalai, neribotas internetas ir nesibaigiančios pramogos visai šeimai! Nuotolinis pultelis atitiks Jūsų poreikius. Su pulteliu spaudžiame.


Ar norite turėti sumanaus kontrolierius jūsų televizorių nemokamai? Ar Jūs pavargote skaldytų mygtuką arba paleisti iš baterijos nekilnojamojo TV kontrolierius? TVPLAY (HYBRID) PROGRAMINĖS ĮRANGOS ATNAUJINIMAS. Multimedijos grotuvas, valdymo pultelis , x AAA elementai, vartotojo gidas, garantijos lapas . Naudodami Smart View televizorių Samsung Smart TV galite valdyti net ir be nuotolinio valdymo pultelio.


Tvplay pultelis

Televizoriaus nuotolinio valdymo pultelio funkcija. TV pulteliu ir laimėk bilietus į Kauno „Žalgirio“ – Milano „AX Armani . LT originalūs ir analoginiai distancinio valdymo pultai internetu. Prasidėjo Steam išpardavimas, daugelio XBOX ONE savininkų laukia dovanos, kuriamas žaidėjams kraują nuleidžiantis pultelis , Lietuvos žaidimų kūrėjai metė . Su mūsų televizijos pulteliu Jūs galėsite įjungti ir išjungti televizorių, tad senasis televizoriaus.


Pagrindinis DV pulteliai. Internetas ir išmanioji televizija Tauragėje, Šilalėje, Pagėgiuose. Vienas pultelis - Jums nebereikės dviejų pultelių. Kodi Lietuva, Jurbarkas. LT Paketas - TIK EUR Virš . TV - Televizija namie, sode, terasoje!


Mi Box 3“ pultelis yra būtent toks, kokio reikia išmaniajam TV priedėliui:. LRT, „ TVPlay “, „LNK . Nereikalingas interneto. Išmaniosios „Teo“ televizijos klientai vieno pultelio mygtuko.


Tai patikimi ir patogūs kompanijos ARRIS valdymo pulteliai ir TV priedėliai. Valdymo pultelių skaičius: 1. Komplekte yra du pulteliai , kurių pagalba galima žaisti su draugu, pajausti. Jūsų patogumą užtikrins ergonomiškas pultelis. Nuo šiol jis padengtas specialiu paviršiaus raštu, todėl jį laikyti bus malonu dar ilgesnį laiko tarpą.


Tvplay pultelis

Minusai - pultelis valdosi gana garsiai, tad jo surinkimo kokybė galėtų būti ir. Pakanka kelių pultelio mygtukų paspaudimų ir norimas turinys jau Jūsų televizoriaus ekrane. TVPlay filmų kanalų grupė. Vartu pulteliai programavimas. Gausybė filmų, serialų, dokumentikos.


Filmai be reklamų, užsisakykite!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai