2019 m. rugpjūčio 2 d., penktadienis

Telefonai senjorams skelbiu

Telefonai senjorams skelbiu

Puiki ir nebrangi dovana brangiems artimiesiems ir visiems kitiems, mėgstantiems mygtukinius telefonus. Turime įvairių paprastų, senjorams skirtų modelių,taip . Su pakrovėju, ausinėmis, dėžute. Mygtukiniai praktiškai nauji telefonai nuo 9Eur.


Telefonai senjorams skelbiu

Skelbimas įdėtas naudojantis m. Telefonas senjorams Zte-g S203. Mus galite rasti Jakšto g. Kita mobilieji telefonai. Nenaudotas, dar su visomis apsauginemis plevelemis, telefonas puikus pasirinkimas senjorams. Nauji telefonai su dėžute.


Yra ausines ir pakrovejas. Panevėžys, Panevėžio r. Alcatel mobilieji telefonai. Naudotas tik kelis mėnesius. Pakrovėjas (pastatomas) komplekte.


Telefonai senjorams skelbiu

Platus mobiliųjų, išmaniųjų telefonų pasirinkimas: Samsung, Huawei, Caterpillar ir kiti mobiliųjų telefonų gamintojai. Pastaruosius dešimt metų išmaniųjų telefonų rinka – viena sparčiausiai augančių. Kol skeptikai kasmetinį prieaugį vertina, kaip artėjimą prie globalių lubų . Parduoda mobilųjį telefoną pigiau skelbimai. Domina Samsung mobilieji telefonai ? Messenger“ ir kitos kasdien parsisiunčiamos į mobiliuosius telefonus.


Iš tiesų mūsų auditorija – nuo mokyklinio amžiaus jaunuolių iki pensinio amžiaus senjorų. Senjoru Pazintys Utena-Mergina ieško vaikino Utenoje – eLenta lt. Išskirtinės kainos, dovanos, garantija ir draudimas!


Kokybiški mobilieji telefonai - neatsiejami nuo mūsų visų gyvenimo būdo. Rinkitės išmanųjį telefoną kasdienai, planšetofoną išskirtinumui ar klasika tapusį. Daugiau informacijos: skelbiu. Natūralūs maisto papildai iš vaistažolių, rinkinys senjorams. Prieš Jus – Lietuviška pažinčių ir laisvalaikio svetainė, skirta senjorams ! Siūlome tau vaikiski drabuziai urmu.


Spektaklis , vaišės ir šokiai – savivaldybės dovana Alytaus rajono senjorams. Senjorams ir vaikams žadami nemokami muziejai.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai