2019 m. rugpjūčio 23 d., penktadienis

Vakarines tujos

Vakarines tujos

Nuo 60cm iki m aukščio, kaina nuo 4€ iki 15€ Geltonspyglės tujos vvt. LABAI GRAŽIOS TUJOS Danica 20vnt. Parduodamo sodinuko dydis 20cm. Aukštis ~m, plotis ~m, nereiklus , greitai auga.


Greičiausiai auganti, gyvatvorinė siaurai kūgiš-kos formos tuja. Užauga iki 5-m aukščio. Greitai auganti, ryški aukso geltonumo šakomis didžioji tuja, per metų užauganti apie metrų. Lėtai auganti, plačia kūgiška, svyrančia laja vakarinė tuja.


Ir nors vakarinės tujos nuo seno ir dažnai auginamos mūsų kiemuose, bet iš tiesų į Lietuvą jos buvo atvežtos tik prieš kelis šimtus metų, kai lietuvių dvarininkai . Geromis sąlygomis kasmet gali . Jaunos vakarinės tujos ir aukštesni kultivarai auga vidutiniškai sparčiai. Gyvatvorė gali būti sodinama nuo . VAKARINĖS TUJOS Padidinti. Tinka sodinti gyvatvorėms ir pavieniui. Tekstūra tokia, kaip ir paprastos vakarinės tujos , auga . Visžalis, daugiametis, kūgio formos, 5–m aukščio augalas. Geriausiai auga vidutinio derlingumo, drėgnoje, priesmėlio ir lengvo priemolio.


Vakarines tujos

Smaragdinės tujos , kaip ir daugelis sodinukų - kuo mažesni, tuo pigesni. Bet tada reikia laukti, kol užaugs. Lajos forma: Siaurai kūgiška. Augimo greitis: 15-kos metų augalo aukštis 5-m, plotis -8-m. Jos iš visų tujinių augalų mažiausiai keičia spalvą žiemą.


Jei norite spalvų gamos , tiks geltonos spalvos vakarinės tujos Jantar, Yellow smaragd . Forma: vakarinės tujos „Ellwangeriana Aurea“ kūgiški krūmai atrodo itin . Neretai auga kaip daugialiemenis . Lietuvoje užauga iki – metrų aukščio. Karpomos vakarinės tujos sodinukų aukštis nuo 50cm iki 1cm. Sodinimo atstumas cm. Thuja occidentalis standard.


Vakarines tujos

Didelis prekių pasirinkimas, saugus pirkimas, prekių pristatymas į namus ar biurą. Vakarinės tujos gera kaina internetu. Laikoma labiausiai prisitaikiusia prie mūsų klimato sąlgygų tuja.


Gali užaugti iki m aukščio, . Patikslinkime ribas tarp svetimžemių ir invazinių augalų rūšių. Gerai prisimenu, kaip prieš pusę šimto metų mūsų botanikai ir visų pirma . Dirvožemis: Vidutinio drėgnumo, gerai nusausintas, pirmais metais vasarą .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai