2019 m. gegužės 2 d., ketvirtadienis

Skelbiu telefonai

Pas mus jūs galite nusipirkti ar parduoti (naują ar naudotą) mobilų telefoną, taip pat atliekame remonto, atrišimo. Naujas telefonas (pakeistas nauju po draudiminio įvykio), garantija galioja dar metus. Dauztus skendusius , visokiu bukliu ir samsung modeliu.


Skelbiu telefonai

Icloudiniai irgi domina ! Naudoti, geros būklės Samsung Galaxy SPlus DS (dviejų kortelių ) telefonai su pakrovėjais ir garantijomis. Kainos Su PVM Mėlynas- 335eur. Taip pat suteikiame paskolas.


Skelbiu dovanoja baldus. Nori pirkti, parduoti, . Internetinė parduotuvė pigu. TOPO CENTRAS - didžiausias buitinės technikos ir elektronikos mažmeninės prekybos tinklas Lietuvoje. Pirkite internetu ir atsiimkite net parduotuvėse!


Skelbiu telefonai

Share Iš arti: Lietuvos įžymybių mobilieji telefonai. Nešiojami kompiuteriai Planšetiniai kompiuteriai . UAB „ČIA MARKET“ parduotuvės įsikūrusios Lietuvos miestų. Parduoda, perka, dovanoja, poruoja. Apsimetė nesanti Indrė? Meksikos beplaukis šuo: . Per metus Android telefonai tapo nešiojamuoju kompiuteriu ir mobiliuoju . NT projektų Vilniuje: nauji butai, kotedžai, namai, sklypai.


Išmanieji telefonai - tai mobilūs telefonai su papildomai įdiegtomis operacinėmis. Dar gegužės pradžioje kalbėdama. Vieta susitikimams yra,tik . Sveiki, ar reikia moketi mokesti ir koki jei is JAV noriu parsisiusti patalynes.


Skelbiu telefonai

Mobilūs telefonai (49). Telefonai , buitinė įranga, drabužiai ir avalynė, baldai, kompiuteriai, garso ir vaizdo įranga, gyvūnai, naudoti automobiliai . Lietuvos skelbimai - darbas, pažintys, nekilnojamasis turtas, mobilieji telefonai , kompiuteriai. Automobiliai, telefonai , darbas, butai, namai, nuoma, pažintys. Viskas namams Telefonai Darbas, mokslas Technika Laisvalaikis Drabužiai Kompiuterija Verslas Viskas nemokamai Prekės.


Gariunu prekes internetu.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai