2019 m. gegužės 3 d., penktadienis

Pirties sienu irengimas

Todėl pirties sienas tiktų izoliuoti GUTEX medžio plaušo plokštėmis. Planuojant pirties įrengimo darbus interneto platybėse pasigedau. Vėliau buvo paklotos grindų plytelės ir ant sienų visur buvo užleista taip . Vienas iš svarbiausių pirties elementų - ventiliacija.


Ji įrengiama pirties išorėje. Pereiti į Noriu bute įsirengti pirtį, 4-5kv. Jeigu sienos plonos, o jūs mėgstate. Jei pirtis integruota į statomą ar jau pastatytą namą, tai namo sienų konstrukcija.


Pirmiausia ant pamatų klojame izoliacinę juostą. Tam aš panaudojau specialią mm storio tarpinę, tačiau galima naudoti ir paprastą ruberoidą, tik kloti reikia . Laidą „Vantos lapas“ žiūrėkite šeštadieniais 9:val. Lietuvos ryto“ televiziją arba portale lrytas. Tačiau kaip konkrečiai pirties ventiliacija veikia, kokie jos principai, kokias funkcijas ji atlieka, kokie gali būti ventiliacijos įrengimo sprendimai ir . Jų įrengimas užtruko vos dienas, tai greitas ir pigus būdas.


Statant pirtį nebūtina daryti labai storų sienų , juk mes pirtyje negyvensime. Tačiau lubas gerai būtų izoliuoti ir pasirūpinti vėdinimo angos įrengimu. Bent viena pirties sienos gultai turėtų būti bent metrų ilgio, tam kad galima būtų . Apie medžiagas ir konstrukciją.


Sienų karkasui naudojama . Pigiausiai kainuoja įrengti pirtį, kai vanduo į ją pumpuojamas iš šalia. Tokios pirties sienų konstrukcija sudėtingesnė, todėl ypatingą dėmesį reikia skirti . Kaip įrengti elektinį grindų šildymą su skirtingomis šidymo zonomis. Prieš pradedant saunos ar pirties įrengimą , būtina apsispręsti, kur Jūs statysite pirtį.


Pirties gultų įrengimas. Pirčių, saunų įrengimas. Komplektuojame visas pirties medžiagas ir įrangą. Alu popierius – skirtas saunų sienų garo izoliacijai, taip pat galima naudoti ir . Saunoje stilingai išdėstytos pirties gultų ir nugaros atramų dailylentės.


Lubų, sienų , gultų ir grindų grotelių mediena iš juodalksnio. Tokia mintis del mineralines vatos sienu apsiltinimui kilo: jei jau . Tokią pirtį nesudėtinga įrengti namuose. Turkiškos pirties garo kokybę lemia tik teisingas jos įrengimas.


Tradicinės turkiškos pirties sienos gali sudaryti stačiakampį, šešiakampį ar . Turkiškų - garinių pirčių statyba ir įrengimas. Tinkamos drėgmės ir temperatūros santykio palaikymui, sienos ir gultai . Suomiška ir rusiška pirtis turi savų privalumų ir trūkumų. Prieš įeinant į pirtį, rekomenduojama ant medinių sienų arba įkaitintų akmenų . Garinėje pirtyje sumontuota elektrinė pirties gultų, sienų ir grindų šildymo sistema su . Kedro sienos pirtyje , kur vėliau bus montuojami gultai.


SPA zonų įrengimas , pirties name, bute įrengimas. Daugelis firmų, užsiimančių garinių įrengimu , įrengia geras garines ir. Papildomai keturkampių ir karkasinių namelių modeliuose galime įrengti dušą,. Karkasinės pirties sienas sudaro standus karkasas, sumontuotas iš .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai