2019 m. gegužės 27 d., pirmadienis

Lsmu priimtuju konkursiniai balai 2019

Lsmu priimtuju konkursiniai balai 2019

LSMU mažiausi konkursiniai balai. Lietuvos sveikatos mokslų universitete įdiegtas elektroninis studijų sutarčių pasirašymas. Lithuanian university of health sciencies – one of the largest . Priėmimo komisijos darbo laikas. Apeliacijų nagrinėjimo rezultatų ir priimtų į doktorantūrą sąrašo skelbimas.


Lsmu priimtuju konkursiniai balai 2019

DELFI - Jaunimas atsiliepė į kvietimą rinktis tas specialybes, kurių poreikis didžiausias, parodė galutiniai bendrojo priėmimo į aukštąsias . Aukščiausią vidutinį konkursinį balą šiemet turi priimtieji į Lietuvos muzikos ir teatro akademiją. Priimtųjų į universitetus ir kolegijas vidutinis konkursinis balas. Trūksta: lsmu bakalauras. LAMA BPO prezidentas Pranas Žiliukas tikina, kad medicinos studijos ir toliau žavi abiturientus.


EIM aktualioms studijų krypčių grupėms. Galutiniai priimtųjų sąrašai ir konkursiniai balai skelbiami gegužės d. VGTU vientisųjų studijų programos – Orlaivių pilotavimas – programos aprašymas, konkursinis balas , studijuojami dalykai. Stojančiųjų konkursinis balas skaičiuojamas iš brandos egzaminų, mokymosi ir kitų. AM ir PMĮ pasiskirstymas pagal sektorius ir išsilavinimą.


Lsmu priimtuju konkursiniai balai 2019

Konkursinis balas 184. Prašymas laikomas priimtu (užregistruotu), kai yra užpildyti visi reikiami . KRK siūlo atsisakyti minimalaus konkursinio balo reikalavimo, neva jis kaimiškų.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai