2019 m. gegužės 31 d., penktadienis

Placiakampis objektyvas telefonui

Placiakampis objektyvas telefonui

Objektyvų rinkinis Jūsų telefonui 3in1! Kiekvieną dieną išmaniaisiais telefonais užfiksuojama milijonai kasdienio gyvenimo akimirkų . Visi placiakampis objektyvas skelbimai - placiakampis objektyvas skelbimų. Kita Naujas Tai objektyvas telefonui kuris padės jums filmuoti ar fotografuoti iš toli. Wide - plačiakampis objektyvas su X artinimu ir Fish Eye objektyvas kurio pagalba. Ultra plačiakampiai (angl. ultra wide angle): mažiau nei mm.


FOTOTECHNIKOS OBJEKTYVAI BIG, Canon, Fancier. NEMOKAMAI atsiimk vienoje iš Varle. Pigiausios – brangiausios. ACME MHSelfie Stick Monopod.


Sony“ fotoaparatai, objektyvai ir priedai – užfiksuokite įsimintinas akimirkas tiksliai ir stilingai geriausiais fotoaparatais rinkoje. Plačiakampis , žuvies akies objektyvas telefonui ! Kad pasirinktumėte tinkamiausią savo užmojams objektyvą , turėtumėte išsiaiškinti. APS-C dydžio jutikliais). Iki keturių padalų vaizdo . Pabandykite specialųjį . Xiaomi Mi 9“ yra vienas galingiausių.


Siūlomi objektyvai DSLR (veidrodiniams) fotoaparatams yra pagaminti Canon, Nikon, Tamron gamintojų. Pristatymas visoje Lietuvoje. Telefono lęšis makro ir plačiakampio vaizdo galimybėm.


Jis ištiesė jai telefoną. O ji pati buvo atsivežusi savo patikimąjį „Nikon“ ir galybę objektyvų , nuo plačiakampio iki makro. Canon plačiakampio objektyvo nuoma, ypač dažnai naudojama nekilnojamojo turto fotografijai.


Placiakampis objektyvas telefonui

HUAWEI Plite“ su MP priekine kamera suteikia galimybę daryti 3D asmenukes, fiksuoti itin plataus kampo nuotraukas 120° plačiakampio objektyvo triguba . Pagrindinį modulį papildo teleobjektyvas, plačiakampis objektyvas ir gylio jutiklis. Išmanusis telefonas turi mm lizdą ausinėms ir C tipo USB jungtį. Telefonas , kuriame tūkstančiai beverčių jūsų vaikų nuotraukų, šiais laikais yra.


Mano absoliučiai mėgstamiausias objektyvas , naudojamas su bet kuriuo . Prekių likutis: Prekių likutis: 3. Kitaip tariant, jis turi platesnį matymo lauką nei įprastas objektyvas , kurio židinio . Ypač galingas plačiakampis objektyvas „EF 14MM f2. Mažiausio fokusavimo atstumo. Samsung Note“ serija yra verslo . Toks objektyvas nelabai tinkamas portretams, nes platus kampas iškreipia vaizdą - „užlenkia“ jį kraštuose. Telefoną dengia „Corning Gorilla Glass 6“ apsauginis stiklas. Jie pagaminti iš aukštos kokybės stiklo, o plačiakampis objektyvas leidžia jums . Niekada tiksliai nežinote, kada pasitaikys galimybė padaryti puikų kadrą, tačiau šis NIKKOR plačiakampis objektyvas toks plonas, kad . Ar žinai, kas yra plačiakampis objektyvas , židinio nuotolis, kas yra objektyvas.


Placiakampis objektyvas telefonui

Išmaniųjų telefonų gamintojas „OnePlus“ šiandien Indijoje pasauliui. Galiausiai, kamerų trio užbaigia plačiakampis objektyvas , kuris .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai