2019 m. gegužės 21 d., antradienis

Magnetinis usb laidas

Didelis prekių pasirinkimas, saugus pirkimas , . MICRO USB laidas su magnetu. Palygink skirtingų parduotuvių kainas, surask pigiau ir sutaupyk! Gembird CC magnetinis laidas. Technical specifications Connections Connection. Magnetiniai USB laidai jau Lietuvoje!


Magnetinis usb laidas

Kaina: € - su PVM. Pasirinkti Spalva: Juoda. Gamintojo kodas: CC-USB2-AMLM31-1M. Garantija: mėnesiai. Laidas apsaugo telefono jungtį, taip pat patogus surasti tamsoje dėl švi.


Kabeliai, šakotuvai, perėjimai. Trumpai apie krovimo laidą: susideda iš USB laido ir Micro USB . Integruotas mėlynas LED indikatorius . Produkto nuotraukos yra informacinio pobūdžio. Tiksli forma ir ertmės yra pritaikytos konkrečiam modeliui, nurodytam. Parduotuvė iš profesionalių tiekėjų nešiojamam braided magnetiniam usb tipo c įkroviklio kabelis telefonu atsargų.


Magnetinis usb laidas

Sveiki, parduodu magnetinius laidus apple ir android(micro USB) įrenginiams. Turime įvairių laidų ir adapterių, su naujausiais USB 3. Celly Keychain įkrovimo ir duomenų perdavimo laidas USBType-C. Pakrovėjai, jungtys ir laidai. Populiariausios prekės. Tinka Sony Xperia Tablet Z, Z ZCompact, ZUltra, Z Z ZCompact telefonu krovimui.


Patogiai ir lengvai USB magnetinis kabelis pritvirtinamas prie . Forever 1A Compact Design Car Charger Micro USB (Universal) 2m Cable Euro CE. GOBAY“ yra viena iš pirmaujančių USB kabelių magnetinių įkrovimo kabelių gamintojų ir tiekėjų Kinijoje, kuri daugiausia atsakinga už didmeninės ir . Komplekte yra belaidis įkroviklis (platforma) ir micro USB laidas. Vdc 1A; USB – microUSB pajungimo laidas.


Magnetinis usb laidas

USB Samsung ECB-DU4EBE, juodas, micro USB , Blister įpakavimas, skirtas.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai