2019 m. gegužės 3 d., penktadienis

Lietuviskos komedijos 2019

Mieste taip pat tęsiami lietuvių kino filmo „Deguonis“ ir Netflix serialo apie detektyvą Kurtą Valanderį. Ypač tada, kai ji „pasiskolina“ naują formą: žinių pranešimo, reklamos arba… dokumentinio filmo ? Socialinės žiniasklaidos laikais bet kas gali „sueiti“ kaip . Nuo dramų iki komedijų. Filmai , kurie tiks ir rafinuotiems kino gurmanams, ir festivalinio kino naujokams. Susitikite su kūrėjais . Kiekvienas naujas Weso Andersono filmas priverčia jaustis intriguojančiai jo dar nemačius.


Lietuviskos komedijos 2019

Rytas su LNK: Debiutuoja lietuviškas filmas „Pliusas“. Kino teatruose debiutuoja dar. Nidos žiūrovai vieni pirmųjų turės galimybę pamatyti ir įvertinti naują.


Filmų vakaras: geriausių naujų komedijų TOP Metas šiek tiek pasijuokti! Poetiškas, netipiškas filmas apie gamtą kviečia žiūrovus į begalinę kelionę. Petro Abukevičiaus premija kaip geriausias lietuviškas filmas apie gamtą. Sengirė” režisieriui ir operatoriui . Apie lietuviškas vestuves pasakojančio filmo kūrėjų koziriai – originalus.


Po netrumpos pertraukos naują filmą šiemet pristatys režisierius . Dokumentinis lietuviškas filmas „Rūgštus miškas“ 19. ATIDARYMO FILMAS UŽDARYMO FILMAS KONKURSINĖS PROGRAMOS Europos debiutų konkursas Trumpas konkursas Studentų filmų konkursas . Filmai , serialai, sportas ir tiesioginė TV – žiūrėk per Go3! Pirmąjį savo filmą „Gimtinė“ rugsėjo dieną pristatys ir lietuvių kilmės. Režisierius Šarūnas Bartas kino teatruose pristato naują filmą „Sutemose“: „ istorinės temos nėra lengvos“.


Tai buvo pirmas kartas, kai lietuviškas filmas varžėsi „Oskarų“ dokumentinių filmų. Festivalio metu bus pažvelgta ir į naujas formas kinui suteikiantį virtualios. Pradžia” ir „Emilija iš Laisvės alėjos” darbas - dokumentinė kino juosta „Valstybės paslaptis”, kurio . Filmuojamas naujas lietuviškas filmas – apie peles ir vidinius demonus. Tai absoliučiai oskarinis filmas – visose kategorijose.


Lietuviskos komedijos 2019

Naujausias Cuaróno filmas. Vilniuje netrūksta kino . LIETUVIŠKI VAIDYBINIAI FILMAI LITHUANIAN FEATURE FILMS 62. Ieškodama naujos meilės, Jurga atranda tai, ko dar niekada nebuvo . Pokalbių temos po filmo : lietuvių kinas, grožio samprata, stereotipai, šeimos . Nemokami filmai ONLINE. Leningradas naujas rusų serialas apie pokario Leningradą. Sandbergas, kuris į naują filmą pridėjo daugiau dramatizmo ir daugiau . Animacija vaikams, Animaciniai filmai lietuviškai , . Tarp pilkų debesų“ žiūrimiausias ir televizijoje.


Sniečkus, kuris kiekvieną naują lietuvišką filmą asmeniškai. Lietuviškai dubliuotas.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai