2019 m. gegužės 23 d., ketvirtadienis

Manchester united marskineliai

Manchester united marskineliai

Manchester United klubo atributika, marškinėliai , džemperiai, kepurės. Didelis pasirinkimas ir greitas pristatymas. Adidas MUFC DNA Graphic marškinėliai. Nuo ženklelio iki kuprinės. Viskas tikram futbolo aistruoliui!


Manchester united marskineliai

Pasipuošk dievinamo futbolo klubo spalvomis. Pasiūti naudojant climacool technologija. CLIMACOOL - Tai medžiaga su . MANCHESTER UNITED , NIKE, BARCELONA, CHELSEA. Sudėtis: 1 poliesteris. Virš milijono marškinėlių per . Rask geriausią kainą su kainų.


Pečių plotis 28cm, plotis tarp pažastų 41cm. Lygų kolekcija, Premier League. Marškinėliai yra Kaune, į visus Lietuvos miestus ir į užsienį. Parduodu naujus, originalius su etiketėm marškinėlius. Siuntimas į kainą įskaičiuotas!


Manchester united marskineliai

Originalūs Nike marškinėliai , būklė labai gera, truputi . ADIDAS PERFORMANCE Sportiniai marškinėliai sportiniai marškinėliai sportiniai. Nuotrauka yra apie - raudoni velniai, manchester united , marškinėliai ,nemokamos nuotraukos, nemokama licenzija. Taip yra dėl to, kad „Manchester . Would you like to proceed to the United States online store? Daugiau kaip 1marškinėlių modelių, vyrams, moterims, vaikams , .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai