2019 m. gegužės 27 d., pirmadienis

Madingos sukneles 2019 ruduo

Praktiški stiliaus, mados ir etiketo patarimai šiuolaikiniam vyrui. Nauji straipsniai įvairiomis vyrų stiliaus ir mados temomis kiekvieną savaitę. Tamsiai raudona, balta ir mėlyna spalva išlieka be galo graži ir . Batų kūrėjas Jimmy Choo yra avalynės mados legenda.


Lengva, laisva, plazdanti, valiūkiška – kokia vasara , tokia ir vasaros suknelė.

Bet kuri moteris nori atrodyti gerai. Kiekviena moteris nori kaip vyrai. Ir tai nepriklauso nuo kūno sudėties. Pilna arba plona, ​​bet mergina nori būti žavinga. Mados vyrų vasaros bateliai, šortai, kelnės, marškiniai, marškiniai.


Kas bus madoje vyrams vasarą? Mada keičiasi, o mes galime tik pasilinksminti ir pavasariui išbandyti kažką. Visada sakau, kad vasarą skarelių ar lengvesnio audinio sijonų .

Dizainerė Virginie Viard pasauliui pristatė savo pirmąją pavasario ir vasaros kolekciją, sukurtą mados namams CHANEL. Pavasario ir vasaros mados spalvas. Rudens ir žiemos mados spalvomis, visa tai parodė. Galvoje kirba mintis, kad ir vėl nėra ko apsirengti.


Madinga avalynė pavasario vasaros sezonui bus labai spalvinga ir nuotaikinga! Tai oranžinis sezonas — oranžiniai bateliai, šlepetės, basutės . Dingo ilgai lauktoji vasara , išsinešdama kartu su savimi. Atsisveikinimas su „maxi“ taškelių . Ypač jums sekėme pasaulinės mados savaitės šou. Didžiausia šių metų pavasario- vasaros sezono avalynės mados tendencija – atsigręžimas į patogumą. Viskas ko mums reikia šviežiai mados inspiracijai po ranka.


PC MADA kviečia rinktis dalykus, kurie iki pilnos laimės padėtų žengti paskutinį. Pagaliau sulaukėme kalendorinio pavasario! Neretai su vis dažniau pasirodančia saule . Michael Kors, mada , stilius, Niujorko mados savaitė, pavasaris, . Sijonai Batų Kombinezonas: Jūsų vasaros spinta yra surūšiuota dėl šių privalomų sijonų ir batų derinių.


Nuo blizgučių ir sneakių iki gobtuvių ir mezginių.

Vasaros sundresses - tai nuostabus moteriškas drabužių elementas, kuris. BestDress suknelių pasirinkimas labai platus ir jeigu norite vasaros metu atrodyti labai puikiai – tokiu atveju . Vasaros mados moterų šlepetės spalvų audinio patogūs viduje sandalai 5. Mažieji stiliaus atradėjai. Mados namai „ Burberry“ pristato naująją pavasario- vasaros kolekciją pavadintą „Evoliucija“.


Dar visai neseniai sportinių šlepečių ir kojinių derinys atrodė įmanomas tik vaikščiojant po namus ar . Galite drąsiai rinktis sportinius batelius kasdieniams drabužių deriniams. Padas turi būti storesnis nei praėjusių metų . Neoninės spalvos, geometriniai raštai ir nuogas nagas – mados. Moterų batai storu kulnu .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai