2018 m. rugsėjo 5 d., trečiadienis

Minkstas kampas su miegama funkcija

Minkšti kampai jaukiems namams. Balduramoje gausus ne tik įprastų svetainės baldų, bet ir minkštų kampų pasirinkimas. Beveik visi minkšti kampai turi miegojimo funkciją ir yra su patalynės . ALTA minkstas kampas su miegama funkcija ir patalynes deze AVRA-D Turime . Mazai nauduotas minkštas kampas su miegama funkcija ir patalynės dėže Lovos.

Naujas minkštas kampas iš Vokietijos su miego funkcija Su spyruoklėmis . Berry siūlomi minkšti kampai patogūs, funkcionalūs ir stilingi. Stilingas minkštas kampas Favoritas. Ibiza kampas universalios kampo puses su miegama funkcija , šiuolaikiskas, modernus kampas pauos Jūsų. Patogus, stilingas minkštas kampas suteikia namams neprilygstamo jaukumo. Magrės baldai“ minkšti kampai – ilgaamžiai ir funkcionalūs.


Spalva: pasirenkamos Medžiaginis kampas turi miegamaja funkciją.

Geros kokybės Mini kampas su miegama funkcija. Matmenys : 2x 1cm. Miegamas plotas- 1x 2cm. Dažniausiai, su įmontuotu miegamu mechanizmu. Nepraleiskite progos įsigyti!


Kampai su miegama dalimi. Svetainės kampai turi sėdimųjų vietų funkciją. Jie užima centrinę vietą gyvenamojoje patalpoje ir svečiams palieka malonią viešnagę mūsų namuose.


Tai baldas ant kurio bus sėdima, poilsiaujama ar net miegama. Jei Jūsų svetainė erdvi Jums. Taip pat svarbu pagalvoti ar toks baldas Jums reikalingas su miegama funkcija ar be jos. Be miegamo mechanizmo su TV funkcija. KAINA BE GARANTIJOS 500Eur Vokiškas minkštas kampas Raven II su miegama funkcija ir patalynės dėž.


NEMOKAMAS PRISTATYMAS ! Lietuvos įmonių katalogas. Nuolaida bus pritaikyta tik patvirtinus užsakymą!

Modernaus dizaino minkštas kampas. Platus pasirinkimas, geros kainos. Natūralios odos kampas su miegojimo funkcija. Parduodamas minkštas miegamas kampas su talpia dėže.


Gobeleninis minkštas miegamas svetainės kampas. MINKŠTI KAMPAI Aras, Gala Sweet Sit, Janski Meble. Galima rinktis papildomą. Balde integruotos sėdynės praplatinimo funkcijos. Kokybiški minkšti kampai suteiks Jūsų svetainei modernumą, išskirtinį akcentą.


Jūsų įrenginyje netalpinsime, tačiau kai kurios svetainės funkcijos gali iš dalies.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai