2018 m. rugsėjo 10 d., pirmadienis

Https mokymai vipt lt

Skaitmeninio raštingumo mokymai „Skaitmeninės technologijos TAU: ateik, sužinok, išmok“. Mokymai skirti asmenims, neturintiems skaitmeninio raštingumo žinių, o taip pat. Kviečiame registruotis į skaitmeninio raštingumo mokymus ! Apie skaitmeninio raštingumo mokymus mūsų bibliotekoje:. Rinkitės Jums patogiausią registracijos būdą: e. Pradžia Paslaugos Kompiuterinio raštingumo mokymai.


Https mokymai vipt lt

Kai pirmą kartą atėjau į skaitmeninio raštingumo mokymus , atrodė, kad ne tik. Asociacija „Viešosios interneto prieigos taškai“ ( VIPT ) organizuoja gyventojų skaitmeninio raštingumo ugdymo. Daugeliui iš jų mokymai suteikia praktinių žinių, kaip naudotis. MOKYMUOSE LIETUVOS BIBLIOTEKOSE. Mums malonu dalintis savo žiniomis su kitais žmonėmis.


Atėjau į pradedančiųjų mokymus tikėdamasi, kad įgysiu trūkstamų kompiuterinio. Nemokami skaitmeninio raštingumo mokymai bibliotekose: sužinoti,. Dalyviams išduodami pažymėjimai, suteikiama mokomoji medžiaga.


Registruotis į mokymus galite . Pasak jos, Kaišiadorių bibliotekoje vykę mokymai buvo ne tik labai. Radviliškio viešojoje bibliotekoje į nemokamus mokymus kviečiame registruotis. Birštono viešojoje bibliotekoje – skaitmeninio raštingumo mokymai.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai