2018 m. rugsėjo 28 d., penktadienis

Dviracio pompa ermitazas

Dviracio pompa ermitazas

Dviračio pompa , su manometru, aliumininė. Dvigubas dviračio krepšys -. Dviratininko pirštinės, M dydis -. Galite atsiimti parduotuvėje. Nepakankamas likutis x. Gertuvė, 5ml -. Rankinė pompa su manometru ALBURNUS.


Dviracio pompa ermitazas

Elektrinė pompa su manometru ALBURNUS, V, 3PSI -. Platus dviračių dalių ir aksesuarų pasirinkimas įvairių tipų dviračiams. Mūsų asortimente galite įsigyti dviratininko šalmą, pirštines, dviračio krepšį, pompą , kojelę . OMNIVA terminalą - €; Į LP EXPRESS terminalą - €; Pristatymas kurjeriu į nurodytą . Pompa automobiliui – internetinėje parduotuvėje senukai. ERMITAŽAS “ leidinys su kitos savaitės išpardavimais. Kojinė pompa su manometru Yato, bar gera kaina internetu. Didelis prekių pasirinkimas, saugus pirkimas, prekių pristatymas į namus ar biurą.


Platus žinomų gamintojų vaikiškų dviračių asortimentas Gera kaina! Puikaus dizaino ir kokybės 20“ dviračiai 5–metų berniukams ir mergaitėms iš pirmų rankų! Vandens pompa Einhell GC-GP 65Set - Vandens siurbliai ir hidroforai. Telefonas:6900. Kaip išsirinkti akumuliatoriaus kroviklį?


Dviracio pompa ermitazas

Jei gilintis noro nėra, tuomet rinkitės automatinį akumuliatoriaus įkrovėją su bent ampervalandžių (Ah) srovės galia. Kojinės ir rankinės pompos , skysčių ištraukimo žarnos Domkratai ir keltuvai, ratų raktai . Labai kompaktiška (27cm) ir lengva, didelio spaudimo (bar), dvipusio veikimo ( pučia ir stumiant ir traukiant) pompa pripučia padangas akimirksniu, . Kategorijoje Pompos ir priedai rasite ko reikia jums ir jūsų dviračiui.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai