2018 m. rugsėjo 21 d., penktadienis

Vilniaus edukologijos universitetas

Vilniaus edukologijos universitetas

Valstybės vaiko teisių apsaugos ir įvaikinimo tarnybos Klaipėdos apskrities vaiko teisių apsaugos skyriaus atstovai aktyviai dalyvauja. Karūna šįmet pasipuošė metų psichologijos studentė Toni-Ann Singh iš Jamaikos. Lietuvos Respublikos teisės aktų nustatyta tvarka priima į pareigas ir.


Vilniaus edukologijos universitetas

Portalo redaktorius Džiugas Lukoševičius. Sprendimas: Creative Partner. Kaip gauti teises , pasikeisti ar atgauti automobilio, motorolerio, motociklo arba. Teisinė psichologija yra psichologijos šaka, kuri įsikiša į teisminius, nusikalstamuosius ir koregavimo procesus.


Jis sujungia žinias apie žmogaus elgesį. Vaida, kaip susidomėjote teisės psichologija ? Dar studijuojant psichologiją Mykolo Romerio universitete, kildavo klausimų, ką veiksiu po . Vadovėlis skirtas studentams, studijuojantiems teisę, teisę ir valdymą, penitencinę, policijos teisę. Aistė Bakaitytė, Teipsiko praktikantė, parengė straipsnį apie tai, kas yra teisės psichologija , ir teisės psichologas kaip specialistas.


Kviečiame susipažinti, skaityti . Bendroji ir teisės psichologija. Nemokamas pristatymas Lietuvoje nuo €. Pagrindinės psichologijos kryptys. Didžiausias knygų išpardavimas.


Dirbant teisės srityje psichologijos žinios būtinos. Psichologijos šakos (sritys). Teisės psichologijos dalyko metu studentai susipažįsta su pagrindinėmis teisinės psichologijos sąvokomis, . BENDROSIOS IR TEISĖS PSICHOLOGIJOS PROGRAMA Programa skirta Teisės . Galiu siųsti i kitus miestus už papildomą mokestį!


Vilniaus edukologijos universitetas

Studijų programa rengia kvalifikuotus psichologus, gebančius taikyti psichologines žinias įvairiose srityse.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai