2018 m. rugsėjo 14 d., penktadienis

Kaljanu baras

Kaljanu baras

Emilis Vaisovas prieš kelis mėnesius atidarė antrąjį savo kaljanų barą. Abiejuose per savaitgalį yra surūkoma apie 1kaljanų. Was disappointed with the hookah.


In Search of the Golden Smoke. Fumosumo yra profesionalus kaljano paslaugų tinklas ruošiantis aukščiausios kokybės dūmą iškirtiniam klientų patyrimui. Balandžio pirmoji diena nebuvo pokštas ir mūsų jaunatviška komanda atidarė naują KALJANO BARĄ. Mūsų tikslas - išgauti patį geriausią skonį kokybės . Visai neseniai pačiame Šiaulių miesto centre duris atvėrė nauja ir tikrai išskirtinė vieta – kaljanų ir kokteilių baras „Jinn.


Uvus, tai unikali vieta praleisti laika. Gaminame skanius kokteilius bei uzkandzius. Turime ivairiausiu skoniu kaljanus. Esame pacioje Kauno sirdyje tarp rotuses . DELFI - Prieš tris mėnesius Vasario 16-osios gatvėje atsidaręs kaljano baras „ Čiba“ kelia aistras. Gyventojai neapsikentę nuolat iš baro . DĖK SKELBIMĄ NEMOKAMAI.


Parduodu verslą, Perku verslą. Sekmadienis – Ketvirtadienis 17:iki 24:00. Penktadienis – Šeštadienis 17:iki 02:00. Merci restoranas-lounge baras , Vilnius Merci – europietiško maisto ir kaljano restoranas-lounge baras Vilniuje.


Daugiau informacijos neteikiama Esate savininkas? Tai vienintelis toks baras. Jaunas, stilingas restoranas ir kaljanų baras MERCI. Kokteilių ir kaljanų baras Kauno senamiestyje ieško komandos pastiprinimo.


Kaljanu baras

Lietuvos įmonių katalogas. Darbas vakarais nuo val. Paragaukite tikro čebureko. Be E, - Be skonio stipriklių, - Be konservuoto faršo, - Naudojame tik šviežią mėsą, Skanu ir sveika!


Prieš tai nebuvo kaljano žinovas, bet, apsilankęs ne viename tokio pobūdžio bare,. Autentiškas kaljano baras Šiauliuose su labai jaukia aplinka! Iš pradžių buvo entuziastingai galvojama, kad baras veiks visas septynias . Naktinis klubas, baras , kavinė, restoranas palangoje veikia visą parą. Tik pas mus Palangoje pigiausias kaljanas tik €! TripAdvisor among attractions in Vilnius. Tai puiki vieta paskanauti arbatos, pailsėti bei pabendrauti su savo draugais . Vieni šoka, kiti stebi iš pašalių – mezgasi nakties, mėnesio ar viso gyvenimo meilės nuotykiai.


Kaljanu baras

Klaipėda apgaulingai rami, bet naktį ji labai gyva: naktiniai klubai . See photos and tip from visitors to kaljano baras. Baras randasi trečiame aukšte, terasos . Maža to, išskirtinis restoranas alytiškiams siūlo naujovę – galimybę išbandyti kaljano dūmą. Dabar tyrimai, atlikti Niujorke ir paskelbti Tabako kontrole rodo, kad dumai kelia kaljanu baro darbuotojus, kuriems gresia plauciu ir sirdies ligos.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai