2018 m. rugsėjo 24 d., pirmadienis

Dviraciai vaikams skelbiu

Techniniai duomenys: Mechaniniai diskiniai stabdžiai. Bėgis (3x7) Ratų dydis: Priekiniai . Vaikiški dviračiai dviračiai. Balansinis vokiskas dviratis Carrera. Geros bukles dviratis , vaikams nuo 7-12m,ratai 24coliu,remas aliuminis,diskiniai stabdziai. Nauji Onill, Kross, Karbon prekinių ženklų dviračiai.


Didelis naudotų dviračių iš Europos pasirinkimas, . LT Įvairūs paspirtukai vaikams ir suaugusiems Sulankstomas paspirtukas SCOOTER XL2su amortizatoriais colio ratas Kaina 54. Naudotas, geros techninės būklės (sėdi ir važiuoji) vaikiškas dviratis. Prekiaujame naujais ir naudotais dviračiais.


Nauji Kross, Karbon prekinių ženklų dviračiai. Nauji PASPIRTUKAI tiek suaugusiems, tiek paaugliams, vaikams , triratukai - paspirtukai , balansiniai paspirtukai. Parduodamas vaikiškas dviratis. Paspirtukas tik nuo 14 . Tinka 5-metų vaikams.


Dviratis turi vidines pavaras. Krenta grandinė-reikėtų pasiveržti. O šiaip labai smagus dviratukas, . Jūsų vaiko dviratis paspirtukas. Ypač lengvai sulankstomas ir patikimas.


Nauji dviračiai vaikams ir paaugliams 26. Turime elektrinių ir kitų išskirtinių modelių dviračių. Pirk, parduok, mainykis mažylių išaugtus ir jau nebereikalingus daikčiukus! Internetinė parduotuvė pigu. Baseino ir paplūdimio šlepetės vaikams.


Dviraciai vaikams skelbiu

Be to vaikams tai naujas ir nepatirtas dalykas – mokytis naudojant planšetinius kompiuterius. Kakės Makės ir Netvarkos nykštuko nuotykiai - tai lietuviški filmukai vaikams ! Vilnius poker narsyklinis,strateginis zaidimas siulo darba klaipedoje,darbo birza loterijos bilietai dovana dviraciai pigiau lt pasiskolinti . Dėl reklamos kreipkitės el. Ir kas svarbiausia ne sau, o savo busimiems vaikams , kad grazus sveiki ir aprupinti butu ir kad galetu buti saugi, kol pat negali savimi.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai