2017 m. rugpjūčio 11 d., penktadienis

Naujas lietuviskas filmas 2018

Mūsų svetainė naudoja slapukus (cookies). Jei Jūs sutinkate su šiems tikslams . Vakar vakare kino centre „ Forum Cinemas Vingis“ pristatytas naujas režisieriaus Šarūno Barto kino filmas apie pokarį „Sutemose“. Viso buvo paremta net naujų vaidybinių, dokumentinių ir animacinių filmų.


Sidabrinės gervės“ Lietuvių kino akademijos sprendimu.

Barto naujausias filmas „Šerkšnas“ (4-ios nominacijos). Pernai iš viso buvo parodyta 2filmas , tarp jų – 17. Lietuviški filmai į kino sales pritraukė beveik 7tūkst. Visuose Lietuvos kino teatruose - nuo lapkričio d. Apie lietuviškas vestuves pasakojančio filmo kūrėjų koziriai – originalus.


Po netrumpos pertraukos naują filmą šiemet pristatys režisierius . Dokumentinis lietuviškas filmas „Rūgštus miškas“ 19. ATIDARYMO FILMAS UŽDARYMO FILMAS KONKURSINĖS PROGRAMOS Europos debiutų konkursas Trumpas konkursas Studentų filmų konkursas .

Filmai , serialai, sportas ir tiesioginė TV – žiūrėk per Go3! Pirmąjį savo filmą „Gimtinė“ rugsėjo dieną pristatys ir lietuvių kilmės. Lietuvos žiūrovams bus pristatytas ir naujausias Igno Jonyno filmas „Nematoma“. Režisierius Šarūnas Bartas kino teatruose pristato naują filmą „Sutemose“: „ istorinės temos nėra lengvos“.


Tai buvo pirmas kartas, kai lietuviškas filmas varžėsi „Oskarų“ dokumentinių filmų. Festivalio metu bus pažvelgta ir į naujas formas kinui suteikiantį virtualios. Pradžia” ir „Emilija iš Laisvės alėjos” darbas - dokumentinė kino juosta „Valstybės paslaptis”, kurio . Filmuojamas naujas lietuviškas filmas – apie peles ir vidinius demonus. Tai absoliučiai oskarinis filmas – visose kategorijose.


Verta paminėti, kad Florida Project pagrindinio vaidmens atlika Lietuvių kilmės mergina . Vilniuje netrūksta kino . Naujausias Cuaróno filmas. LIETUVIŠKI VAIDYBINIAI FILMAI LITHUANIAN FEATURE FILMS 62. Ieškodama naujos meilės, Jurga atranda tai, ko dar niekada nebuvo . Pokalbių temos po filmo : lietuvių kinas, grožio samprata, stereotipai, šeimos . Mieste taip pat tęsiami lietuvių kino filmo „Deguonis“ ir Netflix serialo apie detektyvą Kurtą Valanderį.

Ypač tada, kai ji „pasiskolina“ naują formą: žinių pranešimo, reklamos arba… dokumentinio filmo ? Socialinės žiniasklaidos laikais bet kas gali „sueiti“ kaip . Nuo dramų iki komedijų. Filmai , kurie tiks ir rafinuotiems kino gurmanams, ir festivalinio kino naujokams. Susitikite su kūrėjais . Kiekvienas naujas Weso Andersono filmas priverčia jaustis intriguojančiai jo dar nemačius.


Rytas su LNK: Debiutuoja lietuviškas filmas „Pliusas“. Kino teatruose debiutuoja dar. Nidos žiūrovai vieni pirmųjų turės galimybę pamatyti ir įvertinti naują. Filmų vakaras: geriausių naujų komedijų TOP Metas šiek tiek pasijuokti! Poetiškas, netipiškas filmas apie gamtą kviečia žiūrovus į begalinę kelionę.


Petro Abukevičiaus premija kaip geriausias lietuviškas filmas apie gamtą. Sengirė” režisieriui ir operatoriui .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai