2017 m. rugpjūčio 23 d., trečiadienis

Grizzly dulkiu siurblys

Dulkių siurblys Bosch UniversalVac 15. Komplektuojami ir siūlomi priedai, val. Pjovimo ir šlifavimo mašinėlė HILTI DC 2S, 2. Jos yra labai stiprios . PASIRINKTI PREKĖS ŽENKLĄ.


Grizzly dulkiu siurblys

VIENFAZIAI DULKIŲ SIURBLIAI Miltelių pavidalo birių medžiagų ir dulkių siurbimui. Didelių filtrų su patikimomis išvalymo sistemomis dėka, mūsų siūlomi . Mažas ir galingas sauso siurbimo dulkių siurblys : jis yra stebėtinai lengvas ir patogus, tačiau tuo pačiu metu, yra toks pat veiksmingas kaip ir kiti daug galingesni . Profesionalus dulkių siurblys MTL 2DS. Dėka vandens filtro tinka prijungti gręžimo, frezavimo, šlifavimo ar pjovimo . Pramoninis dulkių siurblys ZFR EL M. Statybinių atliekų, pelenų valymo siurbliai židiniams ir krosnelėms. Galingi, universalūs dulkių siurbliai.


Platus pasirinkimas, aukšta kokybė geros kainos, . Tvirtas sauso ir drėgno valymo dulkių siurblys su 2V lizdu įrankiui, bei daug priedų! Stanley SXVC30XTDE yra aukštos kokybės . Nilfisk pramoniniai siurbliai yra optimalus sprendimas atliekant techninės priežiūros, valymo ir gamybos automatizavimo užduotis. Jie gelbsti valant sunkiai.


Elektrinis dulkių siurblys. High power allows you to work quickly . Kiliminės dangos, plovimo siurblys, garinimo siurbliai. Naujos kartos profesionalus sauso siurbimo dulkių siurblys “Ares” “SPRiNTUS ARES”, kompaktiškas. Vakuumo kontrolė, trys filtravimo lygiai, galimybė nupūsti dulkes nuo sienos paviršiaus paruošimo baigiamajame etape. Ko dar norėtumėte iš dulkių siurblio ,. Nerūdijančio plieno konteineris gali būti pakreiptas ir nuimtas.


Statybinis siurblys – įrenginys, surenkantis statybines dulkes ir smulkias atliekas. Kompaktiška konstrukcija, didesni ratukai tinkami naudoti statybos objektuose. Basic - tai 4kW galingumo pramoninis dulkių siurblys. Akmens dulkių ir smulkių dalelių siurbimui.


Siurblys sausoms ir šlapioms šiukšlėms siurbti. Jungiamas prie įvairių įrankių. Rask geriausią kainą su kainų palyginimo portalu Kainos. Autoserviso įranga, įranga automobilio remontui, įrankiai remontui, autoserviso įranga.


Vakuuminis dulkių siurblys skirtas šlapiam ir sausam valymui. Tinka biurų, sandėlių, garažų, automobilių siurbimui, taip pat nusiurbimui dirbant su įrankiais. Tai visų pirma susiję su grėsme, kad grėsdami grindys . Plaunantys dulkių siurbliai.


Grizzly dulkiu siurblys

Tokie įrenginiai ne tik siurbia į vandenį, bet taip pat turi plovimo funkciją. DMSGA - tai vienas geriausių vienfazių pramoninių vakuuminių siurblių rinkoje dėl savo kompaktiškumo, puikaus našumo ir efektyvaus filtravimo. NTS L Smart pramoninis dulkių siurblys - Įrenginys sujungia keletą darbo režimų trigubo oro valymo režimas sausas siurbimo režimas šlapio siurbimo .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai