2017 m. rugpjūčio 28 d., pirmadienis

Saugiausios automobilines kedutes 2018

Kaip išsirinkti saugią automobilinę kėdutę? Automobilinės kėdutės – viena labiausiai diskutuojamų tėvų temų. Inetos Maksimavičienės, . Net ir nedidelė kelionė su vaiku be automobilinės kėdutės – labai pavojinga ir gali baigtis tragedija. Vaiką laikant ant rankų, jo taip pat neapsaugosite.


Kėdutę saugiausia tvirtinti automobilio vietoje už vairuotojo. Pati pati saugiausia , nugalėjusi visuose Europos testuose yra CYBEX JUNO 2- FIX. Ji yra vienintelė kėdutė per visą laikotarpį gavusi . Vaikiška automobilinė kėdutė – kaip neapsirikti renkantis.


Aš manau, kad ėmiausi visų įmanomų atsargumo priemonių – nusipirkau pačią saugiausią automobilinę kėdutę , užsiklijavau lipduką „Vaikas . Palygink skirtingų parduotuvių kainas, surask pigiau ir sutaupyk! Yra prietarų, kad negimusiam vaikeliui negalima ruošti kraičio, neva gali kažkas negero atsitikti. Bet yra keli daiktai, kuriuos privalu turėti jau . Būtent pagal tai automobilinės kėdutės yra skirstomos į kelias pagrindines. Visos ūgtelėjusiems vaikams skirtos automobilinės kėdutės turi turėti. Pastaraisiais metais saugiausiais buvo pripažinti kėdučių modeliai, . Anot jo, vienintelė išeitis apaugant mažuosius keleivius – tinkamai pasirinkta ir sumontuota automobilinė kėdutė.


Nors bene dažniausiai kėdutė montuojama ant galinės sėdynės keleivio pusėje, tačiau saugiausia , jei tik įmanoma, montuoti ją per vidurį. Jei jums prireikė naujos automobilinės kėdutės savo vaikeliui, rinkdamiesi turėtumėte nepamiršti kelių svarbių detalių, apie kurias būtina . Mūsų personalas kaskart pardavęs saugos kėdutę , kiekvienam klientui būtent jo. Pagal statistiką, eismo įvykio metu, jei vaikiška kėdutė nėra naudojama. Labai geros bukles Maxi cosi pebble plus automobilines kedutes 0-13kg kurios tvirtinasi su.


Vienas iš saugiausių ir geriausių modelių! Naujos vokiškos automobilinės kėdutės Cybex Gold Pallas S-Fix 9-36kg! Vaikiškos automobilinės kėdutės su ISOFIXISOFIX tvirtinimo sistema yra atitinkamai klasifikuojamos pagal dydį, siekiant padėti. Maxi Cosi Tobi automobilinė kėdutė 9-kg.


Saugiausios automobilines kedutes 2018

O kuri iš jų saugiausia ? Visų pirma, sudėliokite prioritetus, kaip dažnai ją naudosite ir pagalvokite, jog automobilinė saugos kėdutė dažnai perkama. Pirmiausia, kėdutė turi atitikti vaiko amžių, ūgį ir svorį. Rasite penkių grupių kėdutes.


Trūksta: saugiausios 7. Kaip vežti keleivius, vaikus, gyvūnus automobilyje, kad tai būtų saugu ir neprieštarautų Kelių Eismo Taisyklėms? Kada ir kaip užsisegti saugos diržus ir kas už . Iki parduotuvės“, – kartais aiškinasi tėvai, neprisegę vaiko saugos diržu ar nepasodinę į specialią automobilinę kėdutę. Kokybiška, patogi automobilinė kėdutė su isofix sistema ir Top Tether diržu, kuris.


Saugiausios automobilines kedutes 2018

Naujagimiui transportuoti automobilinės kūdikių kėdutės turi būti naudojamos tik. Ekspertai teigia, kad saugiausia vieta automobilyje – galinė sėdynė už . Tvirtinant vaikišką kėdutę automobilinio diržo spynelė yra už kėdutės arba žemiau. Ar norite paties geriauisio savo vaikui? Saugiausi yra nejudantys atgal saugos diržai. Norite patogiausios ir saugiausios automobilinės kėdutės , kuri buvo sukurta iki šiol?


Pripažinta saugiausia kėdute Naudota vieno kūdikio mėn nepakeičiamas. Turbūt šiais laikais mažai. Neužtenka vaiko pasodinti į automobilinę kėdutę tam, kad jis važiuotų saugiai. Techniškai pati saugiausia vieta – galinės sėdynės vidurys, tačiau labai .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai