2017 m. rugpjūčio 9 d., trečiadienis

Autocad kursai siauliuose

Ar ne tu ilgiesi tikrojo savo didingumo? To didingumo, kuris suteikia orumo, savigarbos ir atsakomybės už savo gyvenimą? Dariaus Ražausko asmeninis tinklalapis.


Saviugdos seminarai , asmeninės konsultacijos, renginiai „kiTaip”. Paskaitų kalendorius, nemokamos knygos. Praktinis saviugdos lektoriaus ir rašytojo seminaras “Pasitikėk savimi! Atlikti užduotis, po kurios pasikeis Tavo požiūris į save ir iš seminaro.


Jis apstulbtų, jei tik žinotų, kaip jos gali pakeisti jo gyvenimą. PATYRIMINIS TERAPINIS SEMINARAS Gimimo psichodrama tai – galingas, paveikus ir svarbus asmeniniam augimui, psichoterapinis procesas, sudarantis . Danielius Goriunovas, skaitomiausio lietuviško saviugdos tinklaraščio. Tomas Girdzijauskas – lektorius eruditas, autodidaktas, “vaikščiojanti enciklopedija”, gebantis sudėtingas, labai senų kultūrų arba ultramodernias žinias priartinti . Sėkmę asmeniniame ir profesiniame gyvenime pasieksi tik visapusiškai save pažinęs, tik žinodamas, . Sausis - Seminaras Grožis, meilė ir laimė kaip priemonės, vedančios į. Rugsėjis – Seminaras “Mantrų galia: kaip naudoti balsą savigydai, saviugdai ir . Rinkoje jaučia stabtelėjimą. Prieš kelerius metus itin populiarūs buvo seminarai , kuriuose pasakojama, kaip pasiekti finansinę gerovę ar ugdyti . UDUMBARA, UAB - Asmenybės ugdymo, saviugdos seminarai - visa įmonės informacija: kontaktai, veiklos sritys, vidutinis atlyginimas.


Vedų astrologijos kursas Turininga vasara Kaune – paskaitos ir seminarai saviugdos. Vasara mieste taip pat gali būti labai įdomi ir prasminga. Kauno, kuri miestiečiams siūlo . SAVIUGDOS SEMINARAS MEILĖS SAU PAGRINDAI SU ELURIJA, Vaidilutės str.


Seminarai , kursai, paskaitos, sveikatinimo programos, teta gydymas,. Suaugusių ir vaikų ugdymas pasakomis, paskaitos, pedagogų kvalifikacijos tobulinimo seminarai , edukaciniai ir saviugdos užsiėmimai. Margaritos saviugdos seminarai , Vilnius, Marijampolė, Kaunas, Klaipėda.


Drauge parode man saviugdos seminarus. Sake kad ne karta jau buvo ir ten naudinga, BET… jie kainuoja nepigiai… Stai vienas maciau to . Foto, video reportažai, komentarai, specialistų apžvalgos. Neuromokslais pagrįsta saviugda - seminaras skirtas siekantiems pažinti save, išsigryninti savo gebėjimus ir geriau suprasti, kaip juos taikyti gyvenime. Lapkričio dieną mokykloje svečiavosi psichologė, Lietuvos tėvų forumo atstovė, . Kartais net sunku patikėti, kad tam tikri žmonės turi žemą savivertę.


Mano specializacija ir motyvatorius – gyvenimo ir sveikatingumo saviugda. Individualios sesijos, privačios sveikatingumo saviugdos grupės, seminarai , . Pažinimas – Saviugda – Poilsis. ASMENYBĖS AKADEMIJA, VšĮ SAVIUGDOS PROJEKTAI.


Susitikimo metu patyriminių užduočių ir savirefleksijos pagalba pažinsime save. Kartu mokysimės ir kelsim naujus . Daugeliui moterų nepasitenkinimas savo išvaizda, kūno forma, santykiais, savo gyvenimu ir, .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai