2017 m. rugpjūčio 21 d., pirmadienis

Sporto seminarai

Sportininkų mokymo centras. Seminarai , renginiai, apmokymai. Rudens sezoną kviečiame pradėti semiantis naujausių, mokslu paremtų žinių ir įkvėpimo iš stipriausių sporto bei sveikatos specialistų. Fitneso mokymo centras, sporto klubas.


Siūlome įvairių krypčių mokymus ir specializuotus.

Specializuoti seminarai. Kūno kultūros ir sporto srityje, asmuo turi išklausyti šias temas: 1. Lietuvos sporto akademija. Fizinio aktyvumo pratybos mažiesiems. VIENOS SPORTO ŠAKOS MOKYMO . Kaip pagerinti trenerio bei sportininko tarpusavio supratimą bei rezultatus. Nuo svajotojo iki Olimpinės rinktinės nario.


Nauji kvalifikaciniai seminarai mokytojams „Socialinis dialogas mokykloje“.

Konferencijos ir seminarai sporto teisės, kabineto Bertran teisininkų, Paris. Ką apie būsto kreditus ir finansus turi žinoti kiekvienas? Dalinamės: Norime informuoti apie artėjančius sporto psichologijos . Teoriniai ir praktiniai seminarai reabilitacijos, sveikatingumo ir sporto specialistams.


Kineziterapijos Akademija maloniai kviečia į profesionalius teorinius ir . Neeilinis seminaras skirtas visiems, kuriems žodis SPORTAS yra (ne)svetimas. Susitikimo metu bus kalbama apie sporto naudą ir žalą, jeigu nemokame saugiai. Nuo kovo dienos startuoja paskaitų ciklas profesionalams norintiems gilinti ir atnaujinti žinias sporto medicinos, mitybos, bei treniravimo srityse.


Tinklinio teisėjavimo praktinis seminaras. Laisvalaikio sporto renginys. Kviečiame KTU studentus ir darbuotojus spalio d. Nerijaus sėkmės istorija: didžiausia sėkmė – kg lengvesnis ir pamiršęs skausmus. Startuoja pirmieji fizinio.


Turime atkreipti dėmesį, jog ne . Priklausomi nuo sporto. Kontaktai, atsiliepimai, nuotraukos, darbo laikas ir daugiau. Ekspertų ir sporto entuziastų seminarai , diskusijos apie bėgimu siunčiamą žinutę, sporto renginių, įrangos ir bėgimo klubų pristatymai – tokią programą bėgimo .

Persitreniravimas ir nuovargis sporte. Fit Cult“ seminaras profesinių žinių tobulinimui ir sveikatinimo ugdymui, Vilniaus. Varžybose dalyvavo sportininkai iš 10-ies klubų : Šiaulių “Empido”, “Katana”, “ Saulė”, Radviliškio “Kentauras”, Šeduvos “Tigriukai”, Garliavos “Kime” , Raseinių.


Kaip tapti ir išlikti lieknu visą gyvenimą? Kodėl norime saldumynų? MITYBOS IR MOTYVACIJOS SEMINARAS. Kitą savaitę, kovo 4–d. Girskio stuburo studijų centro kursai ir seminarai.


Fizinės medicinos ir reabilitacijos, sporto medicinos gydytojams, traumatologams, kineziterapeutams, šių . Anksčiau lankydavau kitų sporto klubų sales, bet tai trukdavo gal mėnesį ar du. Po to vis sakydavau sau, kad nėra laiko, noro, jėgų… Iki tol, kol suradau Ievą, .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai